Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erykkkk 1981

jak wygram w totka

Polecane posty

Gość erykkkk 1981

to po tygodniu powiem zonie ze mam swietny pomysl na jakis biznes, zeby nie stracic obecnego majatku (mieszkanie 60m2, auto za 60 tys, i 50 tys oszczednosc) spiszemy intercyze i wszystko przepisze na nia. pozniej odbiore wygrana w totka i dostanie siarczystego kopa w dupe.

Gość frozenx
o kurwa szkoda zachodu przy rozwodzie wygraną się nie dzieli

Gość erykkkk 1981
jak sie nie dzieli , wygrana wejdzie w sklad majatku i poleci na połowe. a tak huj by dostałą w perspektywie ilus tam mln.

A ja jak wygram- nie pójdę w poniedziałek do pracy, tylko poszukam fajnych wczasów w ciepłych krajach. Tam zastanowię się co dalej:D

Gość frozenx
kurwa nie dzieli się jak nie znasz przepisów to się doucz dzisiaj na kafe też był taki cwaniak co myślał że mu zabiorą 23%podatku z lotka

Gość jestescie samoluby
nikt slowem nie wspomnial, ze wspomoze chociaz jednego glodujacego dzieciaka, zal mi was

Gość frozenx
ja wspomogę na pewno ale na fundacje nie dam tylko będę oglądać programy typu interwencja

Gość erykkkk 1981
http://www.rp.pl/artykul/354789.html kurwa macie po 12 lat, w polandi placi sie podatek od wygranych.!!!! tak samo jak wchodzi w sklad majatku wspólnego. jełopy jebane macie net nie umiecie korzystac!!

Gość frozenx
10% powyżej 2tyś

Gość erykkkk 1981
podatek od wygranych placi sie od jakiejs sumy, nie placisz go od 20 pln czy od 500 pln tylko od sumy wyzszej jak np. piatka w totka wiem bo kumpla ojciec tragfil.

Gość antonio flageras.
powyzej 750 pln 10 %

Gość erykkkk 1981
W grach liczbowych i loteriach pieniężnych prowadzonych przez Totalizator Sportowy Sp. z o.o. wolne od podatku dochodowego są jednorazowe wartości wygranych, nie przekraczające 2.280 złotych. Podstawa prawna : Ustawa z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz.U. Nr 14 z 2000 r. Nr 14, poz. 176 z późniejszymi zmianami, art. 21 ust 1 pkt 6a). Natomiast od jednorazowych wartości wygranych powyżej 2.280 złotych pobierany jest zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty. Podstawa prawna : Ustawa z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz.U. Nr 14 z 2000 r. Nr 14, poz. 176 z późniejszymi zmianami, art. 30 ust 1 pkt 2).Podatek potrącany jest automatycznie przy wypłacie wygranej.

Gość frozenx
"powyzej 750 pln" nie kurwa od 2tyś tak pisze na stronie totka

Gość Ups..........
Podatek jest od 2000 ja wygrałam 1400 i podatku nie płaciłam.

Gość antonio flageras.
widocznie mam błedne informacje