Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arterk

Moja dziewczyna i seks - mam podejrzenia

Polecane posty

Gość arterk

Znalazłem to forum przez google, może inne kobiety napiszą mi jak to jest, jak to wygląda, czy też tak robiły. Otóż z K. znam się od paru miesięcy. Nie chodzi o to, że mam jakieś parcie by mieć tylko dziewicę, ale K. sama mi o tym powiedziała, że jest dziewicą, więc w sumie ucieszyłem się, że mogę ją wprowadzić w świat sexu (chociaż ja też jestem niedoświadczony, miałem wcześniej jedną partnerkę i to niedługo). Jednak teraz wcale nie jestem pewien czy to ja wprowadzałbym ją w świat seksu, czy to ona mnie. Problem jest jednak inny i napisze o tym na końcu. Sprawa jest nietypowa i nawet dla mnie dziwna gdy się zastanowię - otóż ona chce uprawiać tylko seks analny. Twierdzi że nie chce na razie tracić dziewictwa, że musi być gotowa i mam poczekać (m.in. z powodu tego że boi się ciąży). Do tego bardzo chętnie i umiejętnie pieści mnie oralnie. Zakłamane, co? Ma być gotowa na seks, a na analny już jest? Najśmieszniejsze że najpierw jej w to uwierzyłem. Rodzi się we mnie mocne podejrzenie, że przecież K. mogła to robić z masą facetów. Po pierwsze - może mnie czymś zarazić? Ale większym problemem wydaje mi się to, że prawdopodobnie nie ze mną chce to dziewictwo stracić, czyli pewnie jestem jednym z wielu, a kolejnemu też będzie wmawiała że jest dziewicą i puści mu historyjkę że bardzo by chciała, ale boi się bólu i ciąży, więc póki co mogą w tyłek... Aż w końcu spotka kogoś kto jej zdaniem nadaje się na męża i z nim straci dziewictwo, a on będzie sądził że jest jedyny i wyjątkowy? Więc kim jestem dla niej? Chyba że jestem przewrażliwiony, może inne dziewczyny (chociaż nie spotkałem się z tym, nawet żaden kumpel nie opowiadał) też tak robiły np. ze strachu przed ciążą czy bólem?

Gość hhhhhhhhhhhh
kobiety z krajów islamskich tak wlasnie zaspokajaja poped. sypiaja z wieloma partnerami ale w gre wchodzi tylko sex analny, bojak wiadomo dziewictwo traci sie z mezem:) moze twoja mysli podobnie?

Gość fdbfgbfgbth
Jestem dziewczyną, też nigdy nie kochałam się analnie a jak zrobiłam to 1 raz to mój facet padł z wrażenia że tak świetnie mi poszło, a nigdy tego nie próbowałam a więc sam widzisz. Gdyby mi facet nie wierzył tak jak Ty, kopnęłabym Cię w tyłek :p

Gość baska z duzym cycem
hahaha a w dupe to dopiero boli pewnie nie jest dziewica i ci wkreca scieme koles

Gość baska z duzym cycem
a poza tym,bedac dziewica rucha sie chetnie w tylek???jakies to dziwne,wiele kobiet tych doswiadczonych nie pozwala na dupczenko w dupke a ona dziewica-z checia..Oj sciemnia cie malenki:)

Gość krissszzzkaa
Co w tym dziwnego? Też tak robię. Dziewictwo jest jedno, po co mam je tracić z byle kim, skoro mogę tylko z mężem? Sypiam z facetami, robię im loda, ale nigdy nie zgadzam się na seks dopochwowy, jedynie na analny (chociaż nie z każdym). Gdy poznam tego jedynego, to naprawdę będzie jedyny, bo on przebije błonę. I będzie dumny że czekałam na niego.

Gość hhhhhhhhhhhh
"ze czekalam wlasnie na niego" hahahahahahaha z dopiskiem: "a dupe mam rozjechana jak wielopasmowa autostrada" jest takie piekne słowo... hipokryzja!

Gość bosze ale syf
jak dla mnie laska robila to z masa facetow nie wykluczajac murzynow, lepiej popros ja o test na HIV i inne wirusy HVP takze ... juz cie czyms zarazila zapewne a teks ze jest dziewica waginalna to przykrywka - wie ze to w cenie wiec zostawi blone dla jelenia bogatego ktory bedzie sie cieszyl ze cnotliwa znalazl :D albo zostawi soie na ciezsze czasy kiedy bedzie mogla sie puscic za kase .... dla mnie ta laska to dno, na dodatek zeby uprawiac anal.....................

Gość arterk
Pytałem ją kiedyś o to - skoro boi się bólu, to czy analny jej nie boli? Powiedziała że nie, ponieważ odbyt jest przystosowany do takich grubości, np. gdy robi kupę. Powiedziała też, że może inne kobiety boli, bo nie używają żadnego poślizgu, a my używamy dużo oliwki. Poza tym ona robi z tego raczej taki akt "miłości" (?) - że godzi się na taki seks, bo chce, żeby było mi przyjemnie, bo wie że mężczyźni potrzebują seksu, a on przecież nie może tego unikać tylko przez swój strach o ciążę czy ból.

Gość hhhhhhhhhhhh
sciema! seks analny z oliwka jako akt milosci .... takie rzeczy to tylko na kafe:):):)

Gość arterk
A co dziwnego w tym że z oliwką? Dużo kobiet używa oliwek jako balsamy do ciała, więc to akurat nic dziwnego, że w domu ma oliwkę.

Taka z niej dziewica jak ze mnie ksiądz proboszcz. :o Dupsko ma już pewnie przez niejednego rozepchane, skoro sama proponuje anal. Rzuć tę kłamliwą kurwę, zanim się od niej czymś zarazisz.

Gość hhhhhhhhhhhh
stary to jest dziwne ze nie widzisz ze nie ty pierwszy ja dymasz w dupsko! skad niby mialaby wiedziec ze potrzebny jest poslizg czy cokolwiek, zeby nie bolalo? sex analny jest duzo bardziej zaawasowana forma wspolzycia i nie zaczyna sie od tego jesli ktos jest normalny.

Gość Lemon__
Robiłeś jej dobrze oralnie? Jak się wówczas przyjrzysz wejściu do pochwy gdy jest podniecona, możesz dostrzec czy jest dziewicą, czy nie.

"Jestem dziewczyną, też nigdy nie kochałam się analnie a jak zrobiłam to 1 raz to mój facet padł z wrażenia że tak świetnie mi poszło" Ale co ci tak świetnie poszło? Wypięcie dupy? Gratulacje, to naprawdę wielkie osiągnięcie. :o "Poza tym ona robi z tego raczej taki akt "miłości" (?) - że godzi się na taki seks, bo chce, żeby było mi przyjemnie, bo wie że mężczyźni potrzebują seksu, a on przecież nie może tego unikać tylko przez swój strach o ciążę czy ból." Robi Cię w trąbę, więc ma Cię w dupie nie tylko dosłownie. Parę sposobów antykoncepcji już wynaleziono, a przy seksie analnym też jest pewna szansa, że zajdzie w ciążę, jeśli coś się przedostanie do drugiej dziury.

Gość baska z duzym cycem
chlopczyku;sex analny nie uprawia sie z kazdym facetem...ona prawdopodobnie z kim byla -to robila..bo sam napisales,ze chce Cie zaspokoic,bo wie jakie mezczyzni maja potrzeby itp bla bla bla...sciema jak nic!a zeby jeszcze samej sie z latwoscia puszczac doodbytniczo to juz w ogole!Tak robia tylko kobiety ,ktore mialy wiele penisow tu i owdzie.Sex w dupe to nie takie mehehehe. Moze dziewczyna ma jakiegos syfa w cipie i stad chetnie nastawia dupsko nie wiedzac,ze i tam moze byc syf:P Wkreca cie :D

Gość baska z duzym cycem
do wpisu wyzej- Jej koles byl zadowolony,ze kupy nie puscila hahahah

Gość Ferdynard Wielki
denna prowo :o autorek jest babka, albo jej sie nudzi, alboo wlasie sie zastanawia czy wciskajac taki kit nowemu facetowi nie wyjdzie na zaklamana......:D🖐️

Gość Lemon__
"Moze dziewczyna ma jakiegos syfa w cipie i stad chetnie nastawia dupsko nie wiedzac,ze i tam moze byc syf" Nawet jeśli to od czego są prezerwatywy?

Gość hhhhhhhhhhhh
jak sie ma syfa to sie idzie do lekarza, nie tylko po to zeby nie zarażać! swoja droga zupełnie nie wiem w jaki sposób takie pomysly rodza sie w chorych głowach! zeby dymac sie analnie, a "cnote" trzymac dla tego jednego! i jak to jest ze faceci sie na to łapią??? zadnemu nie przyszloby do glowy, biorac taka za zonę, ze cos tu śmierdzi??

Gość czerwona malva
:o hardcore jak dla mnie. Wychodzi na to, że w dupsko to nie seks i się nie liczy. Fałszywa zdzira, przed tobą tabun kutasów penetrował jej odbyt.

Gość lkokkkkkkkkk
ta tyłek jest przystosowany do tego np robienia kup hahahhaa ale cipka jest przystosowana do rodzeniea dzieci. co za idiotka

Gość baska z duzym cycem
Lemon No oczywiscie,ale oni chyba sie nie zabezpieczaja bo cos tam wspomnial,ze moze go zarazic czyms stad tak napisalam.. a Ile ona ma lat ,jestem ciekawa..

Gość Gadatliwa..
Zdaje mi się, że dobrze kombinujesz.. na seks analny i oralny jest gotowa... :/ dziewica jak sie patrzy:o Przecież bycie dziewicą to nie tylko posiadanie błony dziewiczej:o jak ona każdemu dupska nadstawia to za pewne dziewicą nie jest chociaż ma tą błonę nadal

szas w takim razie na ponowne sprecyzowanie pojęcia "dziewica" Nie wydaje mi się, aby Twoja dziewczyna miała prawo tak sie nazywać:D

Gość magdalenk@
nie wiem może teraz taka moda tego pokolenia mlodego bo aż osłupiałam. seks analny dla niektórych jest wręcz obrzydliwy a dla innych to forma niebywalej bliskości jednak nie znam dziewczyny która bala by się normalnego seksu, uprawiała orala i z chęcią chciała anal. słusznie zauważyleś że możesz się nabawić choroby no bo przy analu ona pewnie nie stosuje żadnych prezerwatyw bo po co i tak mogło ją walić dzisięciu chlopa każdy z innymi wirusami i chorobami ......... nie wiem nie jestem chłopakiem ale dla mnie to obrzydliwe i brak poszanowania do siebie. w dziewictwie raczej nie chodzi o samą blonę bo blonę może i tampon przebić czy ginekolog chodzi o zachowanie czystości o brak doświadczenia, o robienie czegoś pierwszy raz o pierwsze zbliżenie z milości a tutaj gdzie ta czystość??? dla mnie to zwykła szmata i tyle gdybym była chłopakiem po takim tekście kijem bym jej nie tknęła

Gość hhhhhhhhhhhh
autorze, wydajesz sie spoko facetem, wiec kopnij ta dziewczyne, nie za rozjechane dupsko tylko za bezczelne klamanie prosto w oczy! bo robi z ciebie idiote, dobrze cos przeczuwales.. pytasz kim jestes dla niej? pewnie kolejnym analnym najeźdźca!

Gość trudna srawa ale
taka z niej dziewica jak z koziej dupy trąba. Tzn może i błonę zachowała ale doświadczenie ma o niebo większe niz ty. Stary jak na mój gust to ona się nie oszczędzała tyle że nadstawiała drugą dziurke. Nie dawaj sobie wciskać kitu.