Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riot_grrl

Ciągle jest mi mokro

Polecane posty

Gość riot_grrl

Mój problem polega na tym, że z mojej pochwy ciągle wydziela się śluz (zwykły jak przy dniach płodnych) i nie mam pojęcia czemu, przecież nawet nie jestem podniecona. Nie pachnie niepokojąco itp. jednak jest dla mnie problemem, ponieważ ciągle chodzę z wkładkami, albo nawet podpaskami. Co mam z tym zrobić? Z góry dziękuję za sensowne odpowiedzi.

A czy ten śluz powoduje u Ciebie jakieś szczypanie, pieczenie, podrażnienie, bo jeśli tak to może to być jakaś infekcja, wtedy będzie konieczna wizyta u ginekologa, ale jeśli nie masz żadnych dolegliwości to najwyraźniej taka Twoja natura, mnie na upławy pomagał Provag żel stosowałam go po myciu. A tak w ogóle to ile masz lat? Bo jeśli dopiero zaczęłaś miesiączkować to wszystko się jeszcze wyreguluje. Jeśli chcesz poczytać coś na temat infekcji dróg rodnych żeby się upewnić czy to Ciebie dotyczy polecam link www.provag.pl

Gość LANFFGFG
Tez tak mam od roku (mam 25), bylam u ginekologa, zwykle badanie+usg+cytologia, jestem zdrowa :( To jest takie nieprzyjemne i krepujace, mieszkam z chlopakiem i wstydze sie nawet wlozyc majtki do kosza na bielizne:O Kiedys po calym dniu lekka biala kreseczka, a teraz:O Gdybym miala tak od zawsze to pomyslalabym ze taka juz moja uroda, ale mam tak od jakiegos roku:(