Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalkatka

jestem nudziarą...

Polecane posty

muszę spojrzeć prawdzie w oczy. gdy się z kimś spotykam głownie z facetami,jestem nudziarą...boję się otworzyć , mmyślę tylko o tym "co on sobie pomyśli" kontroluje się w słowie i gestach przez co mam same zahamowania i jestem średnio naturalna...chciałabym czasem zaszaleć ,ale znów w głowie pytania "co ludzie powiedzią? jak to będzie wyglądało". ostatecznie jestem w miare ładna ,wiec ktoś się początkowo mnąinteresuje ale później gdy widzi mój ciagły dystans i brak otwartośsci...leje na mnie z góry na dół... czy jestem jedyna z tak głupią psychiką?

Nie, jest wiele takich. Pracuj nad sobą. Napisz to na jakimś poważniejszym forum. Tutaj możemy zaproponować ci gangbang.

Gość Adonis*
Też jestem nudziarzem przynajmniej ja tak uważam nie wiec co inni o mnie sadzą. Jakichkolwiek fajnych pomysłów na spędzenie miło czasu absolutne zero

Gość bartek nieśmiały onanista 30
spróbuj z psem, najlepiej z dobermanem

Zaryzykuj. Bądź otwarta i olewaj to co myślą inni. Przynajmniej przez jakiś czas. Ja zacząłem to praktykować i od kilku dni moje życie wygląda ciekawiej. Mam nadzieję że ten stan potrwa dłużej :)

Nie jest łatwo wszystko olać, ponadto skok na głęboką wodę często powoduje, że człowiek przez krótki czas jest kimś innym, a potem wraca do normy. Przechodziłem to, naukowcy też tak mówią. Lepiej stopniowo się zmieniać. Skocz na bungee. To zmienia perspektywę ;) I jak z tym gangbangiem? ;)

chciałabym mieć jakiś kolegów ,z którymi mogłabym się spotykac na stopie koleżeńskiej, może wtedy zaczełabym się otwierać,bez myślenia ,że on mi się podoba i co sobie pomyśli... ale takich też brak...czy powinnam sama o nich zabiegać?

Uważaj, bo mogą pomyśleć że chcesz czegoś więcej. Zacznij od wnętrza. Uświadom sobie problem w pełni, wszystkie sytuacje które ci przeszkadzają. Potem zrób coś, czego się boisz ale niech będzie to indywidualne np. ten skok na bungee. Wreszcie znajdz facetów, którzy mają dziewczyny i są w dobrych związkach. Dla nich możesz być koleżanką. Najlepiej jakby to był chłopak przyjaciółki.

która przyjaciółka czy inna dziewczyna chciałaby ,aby jej facet kumplował sie z inną dziewczyną... bo ja mam na myśli kumpla z którym można gdzieś wyjśc a jak zajety to średnio

Są, ale wychodzę z założenia że skoro wszystko jest fajnie, podoba się to warto spróbować. Wiesz, w sumie to nic złego jak spotkasz się z jakimś kolegą, a potem coś zaiskrzy.

jasne że nic złego, ale problem w tym że nie mam takich kolegów,każdy facet z którym się spotykałam od początku oczekiwał czegoś więcej... i przez to ja przez swoją głupią psychike często to zrywałam, albo on się rozmyślał jak pisałam wcześniej...a ja chciałabym tak na luzie z facetem się spotkać,bez żadnych podtekstów na początku:(

To zacznij od spotkań w grupie, w paczce. Pewnie nie jesteś zbyt towarzyska, hm? To zacznij od kobiet.

to zacznij od grupy. Owego gangbangu ;) Ponadto, jeśli jakiś facet będzie chciał czegoś więcej to utniesz sprawę. A może miej kolegę geja? chociaż... to pewnie nie to samo. Ważne, że wiesz że masz problem.

miałam na myśli otworzenie się "duchowe"...często chce być damą ,ale to w dzisiejszych czasach chyba sie nie sprawdza;/

ale co to znaczy nikt nie daje nic za darmo? to znaczy,że jeśli ktoś okazuje komuś sympatie to ZAWSZE oczekuje czegoś wzamian?