Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolines22

Dziwny sex z nowym partnerem

Polecane posty

Gość kocham matmę
@dobry doradca 'dlaczego nie bawiłaś się penisem?' Odpowiedź masz poniżej Carolines22: 'Aha, jeszcze jedno mój facet powiedział mi że on nie toleruje seksu oralnego!!! I zamiast tego ślinił rękę i gładził mnie po cipce... Mówiąc i sapiąc 'moja słodka, moja kochana...' 'Boli mnie jeszcze jego nastawienie do seksu oralnego którego on nie akceptuje... I to jego zastępstwo - ślinienie ręki i masaż pipki. Plus te kropki palcami... Brrrrrr...'

Gość kocham matmę
Na jakiej podstawie nazywasz mnie dzieckiem? Skąd, że nie jestem od Ciebie droga koleżanko starszy?

Gość julian123
sex to przyjemnośc dla obu stron.....zmień chłopaka jeśli nic do niego nie dociera :-)

Właśnie stąd, że jedyny sposób zabawy kutasem jaki znasz to oral. 🖐️ Pamiętam też Twoje błędne założenia co do metody naturalnej. 😴 Starszy człowiek ode mnie powinien być mądrzejszy od Ciebie, niekoniecznie ode mnie. :classic_cool:

Gość kocham matmę
@Perwersja Zdradź swój rocznik a powiem Ci ile lat jestem od Ciebie starszy (ewentualnie młodszy).

Gość kocham matmę
Mój rocznik to 1990,a więc wygląda na to, że jednak jestem od Ciebie starszy

Skan aktu urodzenia, bo i tak Ci nie wierzę. :classic_cool:🖐️ Ile miałeś punktów z matematyczno-przyrodniczej części testu gimnazjalnego?

Gość kocham matmę
To było bardzo dawno temu, nie pamiętam. Przyznaj się w końcu ile masz lat. Na co dzień zajmuję się matematyką, częściowo robię sobie jaja na tym forum, wychodząc jednocześnie z założenia, że to to forum nie jest adresowane dla ludzie inteligentnych takich ja. Mam owszem blade pojęcie na temat seksu, antykoncepcji, nie mam doświadczenia z kobietami, stąd stan wiedzy z tego zakresy, jak sama z resztą zauważyłaś odstaje od normy> Wydaje Ci się na gruncie prostej dedukcji, że skoro mało wiem w tych sprawach, to miało jeszcze przeżyłem,a wiec jestem gówniarzem z gimnazjum. I tu się myślisz złotko. Jestem obecnie studentem PW i od kiedu studiuję, marzę o stanowisku wykładowcy.

Gość Carolines22
Co to za zarzut że nie bawiłam się jego penisem?? On leżał z tym swoim flaczkiem a ja go piesciłam! Bawiłam sie jego penisem, robiłam to dłońmi, ocierałam się o niego piersiami. Miałam ochotę wziąć go w usta ale wiedziałam jak zareaguje...... A on leżał jak kłoda! To dlatego że uprawiamy sex przed ślubem? Ten kto tak twierdzi musi być nieźle postrzelony. Wiesz gdyby po ślubie okazało się że on taki 'ogier' w łóżku i że nie zgadzamy się co do pieszczot (np nastawienie do orala) to popełniłabym wielki bład i byłabym nieszczęśliwa tkwiąc w małżeństwie w którym sex nie sprawia satysfakcji. Coraz bardziej myślę o rozstaniu.....

Gość Carolines22
Co to za zarzut że nie bawiłam się jego penisem?? On leżał z tym swoim flaczkiem a ja go piesciłam! Bawiłam sie jego penisem, robiłam to dłońmi, ocierałam się o niego piersiami. Miałam ochotę wziąć go w usta ale wiedziałam jak zareaguje...... A on leżał jak kłoda! To dlatego że uprawiamy sex przed ślubem? Ten kto tak twierdzi musi być nieźle postrzelony. Wiesz gdyby po ślubie okazało się że on taki 'ogier' w łóżku i że nie zgadzamy się co do pieszczot (np nastawienie do orala) to popełniłabym wielki bład i byłabym nieszczęśliwa tkwiąc w małżeństwie w którym sex nie sprawia satysfakcji. Coraz bardziej myślę o rozstaniu.....

Gość kocham matmę
A myślałaś może o tym, żeby wspólnie porozwiązywać zadania z matmy? Do byłaby świetna gra wstępna

"Jestem obecnie studentem PW i od kiedu studiuję, marzę o stanowisku wykładowcy. " Słonko, jeśli nie powtarzałeś żadnej klasy, poszedłeś na studia bez żadnej obsuwy i jesteś studentem studiów licencjackich lub magisterskich to jesteś ode mnie młodszy. :classic_cool:🖐️

Mało brakowało do mojego zejścia z tego nędznego padołu, jak przeczytałam o tych kółkach i innych kręgach w zbożu. :D A może nauczyłabyś się to lubić? :classic_cool:

Gość mondrala_jedna
kurcze, kobietki co z wami? nigdy nie słyszałyście o seksie tantrycznym? hihihihihih

Gość Carolines22
Mam to polubic? Ludzie sikają ze śmiechu jak to czytają a ja mam podniecić się tymi 'pieszczotami'? nie mówiąc już o dziwnej technice... Sama powstrzymywałam sie od śmiechu podczas naszego pierwszego razu... :D potem to już byłam na max wkurzona. Brak orgazmu za każdym razem. Plus to że moje wskazówki sobie olewał...

wiesz... chyba poważnie zajmij się zerwaniem z nim ,bo facet jakiś dziwny W udanym związku erotycznym istotna jest spontaniczność... a ważenie zachowań i obserwacja partnera czy on czasami nie zareaguje negatywnie na sposób podniecania bardzo rozprasza powodując frustrację

Gość Carolines22
Widocznie sex tantryczny jest nie dla mnie :P

Gość Carolines22
dobry doradca otóż to... Nic dodać nic ująć...

Gość Rikko
Może powinnas jednak wziąć do ust i pociągnąc po całości, może by stanął

Gość Carolines22
No pewnie tak...ale jak pisałam już raz mnie odepchnął :( niektórzy faceci marzą o tym żeby partnerka piesciła go ustami... A on tego poprostu nie toleruje. Szkoda, bo ja lubie to w obie strony

Gość Rikko
To może polączymi siły, gdyby kólka Ci sie znudziły,ja preferuje ruchy posuwisto-zwrotne:p

Gość a ja ... :)
Hmm...tak na moje oko z pozycji jakiegoś tam doświadczenia życiowego (nie twierdzę, że wielkiego) .... ja bym uciekała mimo pozytywnych przymiotów nowego partnera tam gdzie sex się nie układa, po latach nie układa się jescze bardziej szkoda nerwów i całego zawodu

Gość Carolines22
Ciekawa jestem czy twój partner/ka podszywie robi na ciebie kupe...

Gość Rikko
No co tam Carolajna, jaki jest stan obecny, chłop chce cos zmienić ?

Gość o matkoooooooooo zzzz
widze ze obeszlo sie bez % i listu ;) nie zazdrosze takiego problemu

Gość o matkoooooooooo zzzz
raz bylam z facetem ktorego sex nie interesowal moze dlatego ze mial bardzo malego ale tak malego ze nawet sobie nie wyobrazacie i myslalam sobie sex to tylko sex nie jest taki wazyn, ale gowno prawda SEX TO SEX i jest bardzo wazna czescia naszego zycia