Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolines22

Dziwny sex z nowym partnerem

Polecane posty

Gość Carolines22
Rozmawialiśmy długo, bardzo długo... I wiecie co? Im dłużej gadaliśmy tym bardziej czułam że ja już nie chce tego sexu... Z nim... Ileż można gadać? A on tylko swoje racje mi wykłada. Nic do niego nie dociera... Zero spontanu, namiętności...:( wolałabym żeby zaciągnął mnie do łóżka i...wykochał! A on mi nawija że mam go piescić tak jak on mnie, że on jest kreatywny w łóżku, że on dochodzi dzieki swojej technice i że ja mam się nauczyć osiągać orgazm. I że on czytał że kobieta nie od razu to potrafi... Mam dość

Gość Carolines22
No a tak wogóle to prawie przeczytał to forum... Bo chciał (u mnie na kompie) w necie pokazać mi coś co wyczytał na temat orgazmu... Na szczęście szybko wyłaczyłam tą stronkę, chyba nie zauważył że otwarty był temat o nim.

Gość Bardzo zły doradca
Śledzę tą historię od początku jak pojawiła się na forum:) jest straaasznie zabawna. Nieźle sie uśmiałem czytając razem z moją kobietą:D hahahahah

Gość jngnxda
to i tak miałam dobrze nie to co ja :/ Znałam się z nim jakieś 5 lat aż w końcu wylądowaliśmy w łóżku. On się rozebrał potem powiedział żebym też to zrobiła no i siadł sobie na końcu łóżka mi kazał usiąść na drugim końcu i zaczał sobie walić konia mówiąc mi żeby zaczęła jęczeć :/ Siedziałam na tym łóżku i zastanawiałam się co ja robię, czy mam wstac czy się ubrac czy mu pomóc. On doszedł w minute potem powiedział żeby ja się zaczęła dotykac ale nie wytrzymałam wstałam i wyszłam.

Gość jngnxda
*miałaś

Gość mahito-,
Ty musisz być zajefajna dziewczyna ale sie posikałam ze śmiechu! Facet ma szczęscie żeś mu sie przytrafiła! Ja też miałam w zyciu różne doświadczenia (zanim osiadłam;) na stałe) i równie zabawne he he!

Gość facet hetero
a ja ciekaw jestem co by było jak byś natrafła na mnie?,ja uwielbiam lizać pupce kobiecie,. ,chociaż raz na trzy miesiące .potrzebuję zjeść prosto z jej pupci smaczną kupke .jak robi mi to do mojego pyska dostaje extazy .tak samo uwielbiam pić z jej cipci siku .przed stosunkiem nigdy po .najlepiej po okresie .jak jest golutka mmińdzio mniam. ,pragnienia te są bardzo silne .nie potrafie bez tego normalnie funkcjonować.,stosunek analny m.k.,też mne,rajcuje .

WTF?Ale jaja, nie zazdroszczę. Carolines22 szczerze mówiąc mi to zakrawa na jakiś fetysz. No bo gdzie on się mógł takich głupot naczytać? No chyba że jest zawodowym masażystą;) "fetyszyzm jest formą parafilii, czyli zaburzenia preferencji seksualnych a uzyskanie satysfakcji seksualnej dostępne jest niemal wyłącznie w obecności fetysza"- w tym wypadku może jego fetyszem jest coś w tym stylu: "heterochromofilia fetysz związany z odmiennym kolorem skóry partnera"...?Wytrwałości życzę....

Gość fafa rafa
niby smieszny seks, ale wlasnie mnie brakuje takiego dotykania, przezywania zmyslowego seksu, powolnych ruchow, masazu. Mnie by to pasowalo, tylko bez tych kropek i kolek, haha (tez sie usmialam wczesniej). Woalabym chyba mizianie palcami, czy piorkiem, czy masaz olejkiem. Ja lubie takie dotykanie. :) Coz, facet jest "zmyslowy inaczej", wiec chyba nic z tego nie wyjdzie. :)

Gość Carolines22
Malayka77 nie bardzo rozumiem o co chodzi Ci z tym fetyszem dotyczącym koloru skóry... Przecież w tym co pisałam nie ma o niej mowy.

Gość Carolines22
Doszłam do wniosku że dziś zostawie mojego faceta... I wiecie może to jakiś paradoks i wogole... Może wyjdę na osobę dla której sex jest najważniejszy... Nie, nie jest ale jest bardzo ważny! No wiec doszłam do pewnego wniosku... Za długo czekaliśmy na sex. Straciłam pół roku... Były dobre i zle momenty. Jednak dopiero sex zweryfikował że nie pasujemy do siebie. Życze mu żeby znalazł sobie taką która bedzie zachwycona tym co on wyczynia w łóżku. Dziekuje Wam kafeterianie bo przeczytałam wiele dobrych rad:) To forum pozwoliło mi odreagować swoje problemy... Nawet sama zaczęłam się śmiać niejednokrotnie przy monitorze:)

Gość to napisz do allegro
wciska guziczki, ugniata ciasto i kołuje nad częściami Twojego ciala, wchodzi, ale nie wchodzi. On chyba, jak jest przy Tobie po prostu zasypia - pamiętasz, jak Jaś Fasola zasyp[iał podczas wyścigu o kasę, on tak ma z Tobą w łóżku. Jakiś wymęczony pracą.

Gość facet hetero
chej bejbe .nie odpisałaś na mój post .przeczytaj i odpisz.ok.

Gość Prawiczek 1989 02
Ale Wy jesteście tępi !! Seks to nie zabawa ciałem dla zaspokojenia potrzeb seksualnych, to nie jest sport czy sprawdzian umiejętności łóżkowych. Aby seks był udany, nie wystarczy dojrzeć do niego jedynie na poziomie fizycznym. Do tego potrzebna jest odpowiedzialność, bezinteresowne oddanie siebie, swojej sfery intymnej, swojej seksualności współmałżonkowi.

Carolines22 - może on ciągle szuka włącznika? "Hmm, na schemacie było 'G'. Gdzie to G? G, to musi być Guzik. Gdzieś tu musi być tez Guzik!" "Aby seks był udany, nie wystarczy dojrzeć do niego jedynie na poziomie fizycznym. Do tego potrzebna jest odpowiedzialność, bezinteresowne oddanie siebie, swojej sfery intymnej, swojej seksualności współmałżonkowi. " Abstrahując od wszystkiego, kółka i kreski (a może on w kółko i krzyżyk gra?!), które przyprawiają drugą osobę o chęć zwiania, skutecznie mogą spieprzyć "odpowiedzialność, bezinteresowne oddanie siebie, swojej sfery intymnej, swojej seksualności współmałżonkowi. " i inne takie. O ile zamiast eksperymentu są jakimś notorycznym kierunkiem kropkowego Casanovy, który nie słucha.

Gość msna
kurde...wspolczuje. Z moim mezem na poczatku mialam podobnie, czekalam tylko az skonczy, w koncu powaznie zaczelismy rozmawiac o tym i tak szczerz, a przy sexie pokazywac sobie i mowic ze to nie to tak...a teraz...hm....boskorobi tak ja lubie i ja robie tak jak on lubi

Gość do facet hetero
moze ja ci odpisze mialam przygode z zajebistym facetem, on tez lubil lizac pupe, lubil abym mu palec wkladala, chcial abym na niego sikala ( nie mialam nic przeciwo ale jakos nie moglam tego zrobic -jakas blokada :D ) no i mial pragnienie abym podczas stosunku zrobila kupe, no tego zrobic nie moglabym 1. to niehigienbiczne 2. nie zrobilabym kupy przy facecie -+ tez blokada zajebisty facet do tej pory cieplo o nim mysle a ze takie mial pragniena no coz rozni ludzie sa na swiecie, toleruje wiele ale to nie znaczy, ze musze w tym uczestniczyc

Gość duży mózg mały mały
wiesz co kobieto masz typowe problemy w związku szukasz pomocy we wszystkich tylko nie w sednie a po łapach za pie***L mu jak zaczołoł cie stresować w łóżu sexs to nie leżenie jak kłoda i słuchanie jak wali drwal siekierą i nic ty jesteś jak dwia tłoki w samochodzie jak jeden nie pali to nie ciągnie i bierze paliwo i chu* go sytrze3liu co masz robić nie pozwalać podnieceniu zabrać ci łba albo ty jedeś dominująca abo on to geje nawet wiedzą

Gość Carólinas22
Lubie lizać i lubie grać w kółko i krzyżyk

Gość Monika33 pl
Carolines mając 22 lata i 5 partnerów stałaś się zimną szmatą i ktoś romantyczny nie jest już w stanie cię rozbudzić, jesteś typową kłodą w łóżku.

Gość gość
Facet wie że dzwoni, ale nie wie w którym kościele. Z opisu można podejrzewać że chodziło mu o masaż tantryczny, o którym niema zielonego pojęcia. Naciskanie i pieszczenie pewnych punktów na ciele powoduje w zrost podniecenia. Ponieważ nie wykonywał po kolei i po przeskakiwał kilka etapów to mu się sztuka nie udała. Przykład : na ciele są punkty i strefy erogenne pierwszorzędne drugorzędne i trzeciorzędne. Pobudza się najpierw punkty i strefy drugorzędne następnie pierwszorzędne a na końcu trzeciorzędne. Widać że się stara i zależało mu na tym aby ci dać naprawdę potężne doznania, daj mu szansę, ale najpierw z nim pogadaj i razem spróbujcie się tego nauczyć.

Gość gość
gosciu z ktorego pietra wypierprzyles lebem o glebe

Gość gość
Masz ochotę na pikantnie- namiętną rozmowę? zadzwoń do mnie, tutaj są moje focie i nr tel: http://seksnumer.pl/sex-telefon-gabi.html Młoda Kotka wprowadzi Cię w świat rozkoszy przy której zapomniesz o codzienności a odlecisz wspólnie ze mną w kraine rozkoszy.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam na imię Magda, moje fotki są tutaj: http://sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.