Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Srokrotka806

Nie podniecam go?

Polecane posty

Gość Srokrotka806

Witam. Od pewnego czasu mam super faceta, jesteśmy ze sobą szczęśliwi, ale jest jeden mały problemik.. Całkiem niedawno zaczęliśmy próbować seksu oralnego. Za pierwszym razem warunki były niedogodne, mało czasu, więc faktu nie dojścia przez M. przyjęłam bez problemu. Jednak parę dni temu pieściłam go drugi raz, najpierw ręką, potem ustami, i nic. Trwało to ponad 20 minut, a on nie miał wytrysku. Wcześniej mi mówił, że długo dochodzi, ale wtedy przyjęłam to jako zaletę, teraz nie wiem, czy to takie fajne. Boję się, że po prostu go nie podniecam lub że nie umiem mu zrobić naprawdę dobrze. "W trakcie" dostawałam od niego wskazówki, jak mam postępować, żeby mu był dobrze, ale na nic to się zdało. O co może chodzić? :( Proszę o pomoc!

Gość ON89
Tu raczej nie chodzi o to, ze Go nie podniecasz tylko poprostu jeszcze nie masz wprawy w tego rodzaju zabawie... Jezeli piescisz Go tylko ustami to raczej nie dojdzie... Rob to przede wszystkim reka, a usami piesc delikatnie "glowke" i od czasu do czasu wez go glebiej... Pozdrawiam:)

zapewne wprawy nie masz,ale przede wszystkim powinnas zapomniec o 'celu',czyli o tym,ze on ma sie spuscic,podniecaj go ustami,potem troche w cipczke,jak sie podgrzejecie,to znowu do buzi... traktuj to jako zabawe,wszystko przyjdzie samo ;)

Gość jducixj
Pewnie chłopak jest przyzwyczajony do masturbacji, do silnego uścisku i mocnych ruchów, a ty go memłasz jak łechtaczkę. Jak ma problemy z dochodzeniem powiedz mu żeby zaciskal mięśnie odbytu - to pomaga.

Gość alebaba
On się przyzwyczaił do pozycji "na misia" i tak już będzie, spróbuj z nim "na misia" i będzie O.K.

02:46 [zgłoś do usunięcia] ON89 Tu raczej nie chodzi o to, ze Go nie podniecasz tylko poprostu jeszcze nie masz wprawy w tego rodzaju zabawie... Jezeli piescisz Go tylko ustami to raczej nie dojdzie... Rob to przede wszystkim reka, a usami piesc delikatnie "glowke" i od czasu do czasu wez go glebiej... Pozdrawiam 02:51 [zgłoś do usunięcia] agais zapewne wprawy nie masz,ale przede wszystkim powinnas zapomniec o 'celu',czyli o tym,ze on ma sie spuscic,podniecaj go ustami,potem troche w cipczke,jak sie podgrzejecie,to znowu do buzi... traktuj to jako zabawe,wszystko przyjdzie samo zgadzam się z przedmówcami. zapomnij o celu. BAW SIĘ, bo o to w tym chodzi. o radośc ze wspólnej zabawy. zacznij w miarę normalnie, a kończ mocniej. Nie zapomnij o zabawie jajkami tylko tam to delikatnie i z wyczuciem. ;) "powiedz mu żeby zaciskal mięśnie odbytu - to pomaga." serio? ;)

Gość ciężko o dobra kochanke
zbyt małe umiejętności musisz popracować nad techniką, dobrze wykonany lodzik robi się bez ręki, moja dodatkowo ręką masuje jądra, to bardzo przyspiesza, z resztą co kto lubi ale jak lodzik to tylko ustami i do spuszczenia się

rzeczywiscie sa faceci ktorzy dlugo dochodza..a jak do tegotrawkuja koksuja czy pija czy pala to sprawa jeszcze bardziej sie wydluza....