Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Książka na półce

Kupujcie w Księgarniach !

Polecane posty

Gość Książka na półce

Ja książka apeluje do was! Drodzy czytelnicy! Kupujcie książki w księgarniach, nie przez żadne internety tylko w tradycyjnych księgarniach, można dotknąć książke, obejrzeć poczuć ten charakterystyczny księgarniany zapach! Internet nigdy wam nie zastąpi osobistej wizyty w księgarni.

Hehehehe :p ale w księgarniach wystarczą dwa grube babska i juz dostęp do książki na półce jest niemożliwy :p poza tym ludzie sie niecierpliwią jeśli stoi sie dłuższą chwilę i ogląda...a na necie można wybierać ile sie chce bez przeszkód :) tak że na pewno nie wrócę do tradycyjnych metod zakupu

Gość lkrjopkbroeb
to ta co chce zakladac ksiegarnie apeluje?

W necie są dostępne wszystkie książki jak się dobrze poszuka - w księgarni nieraz nie ma tego, co interesuje. Np. czytam sagę Koło czasu i w żadnej księgarni nie ma jednej części, na necie jest. Dodatkowo są tańsze, są rabaty, no i - jak ktoś dużo czyta to są też ebooki :) A jak mam iść do księgarni i zapłacić 50 zł za książkę, to wolę ją przeczytać z kompa a kupić sobie w antykwariacie czy pod dworcem jakieś inne 5 książek po 10 zł :P Albo na allegro wylicytować za 1 zł. Kiedyś od jednej osoby wylicytowałam 50 książek i zapłaciłam 60 zł...

Gość księgareczka
Ja pracuje w księgarni w małym mieście i mam tłumy klientów bo na prowincji mało kto kupuje przez internet.

Gość Ksiazk
Jednak w internecie lepiej, taniej, są większe promocje, można wybrać ładne opakowanie dodatkowo można przeczytać recenzje innych użytkowników i przejrzeć przykładowy rozdział i spis treści. Tylko internet polecam

Gość niminka17
Przez internet jest taniej, szybciej, mozna zapoznac sie z recenzjami, itd... I mam 100% pewnosci ze znajde ksiazke ktora chce. A tak to musialabym czasami latac po 15 ksiegarniach aby znalezc te jedna ksiazke.

Gość Książka na półce
ksiazk - w ksiegarni tez mozesz przeczytac.

Gość Heheh
Papier to luksus się robi. Papierowe książki są drogie, zaś czytniki które posztują po 150$ u nas są po 999zł. Drogo jest i dziwią się że ludzie nie czytają

Nie we wszystkich mozesz spokojnie ksiazki czytac. Zaraz sie rzuca w twoja strone sprzedawczyni i sie pyta czy moze w czyms pomoc. Niestety jezeli chodzi o ksiazki, to zwykle ksiegarnie odchodza do lamusa. W dobie internetu i mozliwosc sciagniecia dowolnej ksiazki na czytnik, zwykle ksiegarnie zaczna upadac. A w internecie jest zdecydowanoie taniej, szybciej i po prostu latwiej.

Gość księgareczka
Racja, jak mówiłam ja mam jeszcze dużo klientów ale to i tak już tylko ułamek tego co było kiedyś, niestety księgarnie odchodzą do lamusa. Tak czy siak dobre księgarnie w których można znaleźć liczne pozycje zawsze będą miały klientów. Ja dodatkowo sprzedaje gry komputerowe, filmy na DVD i artykuły papiernicze więc może do emerytury dotrwam :O