Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jan kowalski-nowak

Problemy rodziny! Jak sobie z nimi poradzic?

Polecane posty

Gość jan kowalski-nowak

Moj ojciec jest bylym alkoholikiem, narazie nie pije ale nigdy nie wiem kiedy zacznie ponownie. Matka sie rozwiodla z ojcem jak ja i siostra bylismy jeszcze dziecmi, on sam nas wychowal, teraz "kochana mamusia" nawet wnukow nie zobaczyla. Z zona ja tez sie rozwiodlem bo mnie zdradzala na prawo i lewo. Na szczescie dzieci zarowno syn jak i corka, obaj sa moimi dziecmi, robilem badania. Teraz z tego co wiem moja zona wykryla u siebie wirusa HIV przez co i ja bede musial sie przebadac. Druga sprawa to moja siostra, samotna matka, kiedys zwiazala sie z alkoholikiem ktory jest ojcem jej syna. On oczywiscie ja zostawil a moja siostra co? alkohol, narkotyki, handel narkotykami, nawet handel wlasnym cialem, potem dwie aborcje, brala rowniez udzial w bojkach, raz nawet byla w areszcie, teraz to calkiem zniszczona kobieta i najbardziej zal mi w tym jej dziecka, nie wiem nawet czy jako rozwodnik uzyskam prawo do opieki nad dzieckiem. Jedynie moj brat mi pomaga to wszystko ogarnac. Prosze poradzcie mi cos? Mam jeszcze ciocie i kuzyna ktorzy przyjedzaja do nas i pomagaja nam zajac sie jeszcze starym i schorowanym dziadkiem ktory jezdzi na wozku inwalidzkim. Ciocia i kuzyn rowniez pozyczaja nam pieniadze.

Gość piękną masz rodzinę
ja bym się nie związała z kimś takim jak ty.

Gość studia specjalne
Współczuje rodziny. Same kurwy w tej rodzinie :O

Gość jan kowalski-nowak
Zamiast słyszec przykre słowa na temat swojej rodziny to wolałbym wiedziec co w tej sytuacji mam zrobic?

Gość hffhgf
KOLEJNA PATOLOGIA NA KAFE

Gość no to super masz kobitki w
tej rodzinie