Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem tylko

ile teraz kosztuje zycie dla studenta we Wrocku

Polecane posty

chodzi mi o szczegolnie o ceny wynajmu stancji, pokoju. PO ile tak mniej wiecej jest miejsce w pokoju 2 osobowym a po ile pokoj 1os?

Gość Africanlovercock
tysiac piecset sto dziewiecset

Gość Wroclawianka po
Zdaje się, że pokój 1 osobowy to koszt ok 600-800 zł. Miejsce w dwuosobowym to coś około 400 -600. Dużo zależy od dzielnicy i tego jak się dogadacie z właścicielem i miedzy sobą w mieszkaniu. Sprawdź sobie oferty na portalu dla studenta.pl

Gość 20 mezczyzna
Ja Ci powiem na przykladzie Lublina. Bedzie podobnie ,moze troche drozej we wrocku. Stancja 400-800zl zalezy czy chcesz mieszkac w syfie ,czy w miare dobrych warunkach. Jedzenie to z 500zl na miesiac. I reszta w zaleznosci od twoich wydatkow. Dodatkowe zajeciaa,transport,imprezy,alkohol,drobiazgi itp.

wlasnie chcialam zapytac kogos kto ma w tym roEzeznanie, bo na necie moga byc oferty zawyzone cenowo, jakby poszukac czegos na miejscu to taniej wyjdzie?

Gość 20 mezczyzna
Z doswiadczenia wiem,ze bez zdjecia to na prozno szukac. Ludzie takie rudery wystawiaja..

Gość agaaaaaaaaa93
moja siostra płaci 500 za pokój z opłatami ( ale mieszka u koleżanki ) + 400 ma na jedzenie ;P wcześniej płaciła 450 ( mieszkanie 2 pokojowe, mieszkała w pokoju z koleżanką ) + 200 opłaty

Gość 20 mezczyzna
Aga93,umowisz sie ze mna??