Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdghtdhetye

pożyczyłybyście komus buty??

Polecane posty

Gość hdghtdhetye

pożyczyłybyście komus buty??

Gość hdghtdhetye
ode mnie kolezanka chce pozyczyc i nie wiem co robic .. nie wiem jak powiedziec ze nie pozycze tak delkatnie

Gość 20 mezczyzna hs
Powiez,ze jej pozyczysz ,tylko zeby sobie wkladki kupila,bo nie chcesz,zeby sie grzybica zarazila.

Gość karlabrunii
poprostu powiedz ze bileizny i butów nie pożyczasz nikomu

Gość hdghtdhetye
z grzybica nie uwerzy;p

Gość hdghtdhetye
nie ma jak wrocic do domu , bo zgubila jednego buta.. a jest tu u kolezanki na noc a tylko ja mam taki sam rozmiar..;/ no w sumei nie ma jak wrocic do tego domu ;l/

Gość hdghtdhetye
hmm no w sumie poszukam jakis trampek.. bo byla impreza i zgubila.. :)

Gość Bessondo
Zniknij. Nie odbieraj telefonu i nie otwieraj. No chyba, że masz jakieś, które chciałaś wyrzucić, to jej oddaj.

Gość jjjjk
W takiej sytuacji bym pożyczyła ale potem dokładnie je wymyła:) W innym przypadku butów nie pożyczam (np komuś sie podobają i chce pożyczyć na impreze)

Gość hdghtdhetye
juz chyba wienm, ktore jej dam.. nie bede chciala z powrotem, bo wiem ze potem nie zaloze;/ ale masakra.. nie lubie pozyczac ani butów, ani w ogole ciuchow...;/

pozycz jej jakies buty ktore mozesz potem wyprac albo sie pozbyc. pamietam jak tesciowa przyszla do mnie na wysokich obcasach no i schodzac ze schodow poslizgnela sie na klocku lego i zleciala na ta kostke, w sumie za wiele sie jej nie stalo ale musialam jej dac swoje buty - glupio mi bylo dac uzywane, wiec dalam jej swoje nowe nike a potem kazalam zatrzymac...

Gość hdghtdhetye
hehe , no glupio nie pozyczyc, bo nie ma jak wrocic do domu , ona by mi na pewno daala.. ehh :)

hdghtdhetye, ode mnie kiedyś znajoma (nawet nie koleżanka) "pożyczyła" puder :D Dodam, że miała na twarzy pryszcze ropne. Mocne, co? :D

Gość elektryk ostrowiec
możesz nie wejść ale wtedy się znienawidzisz www.elektroinstal.ostrowiec.pl

Gość Gadatliwa..
W takiej sytuacji pożycz :)

Gość hdghtdhetye
hehe

Gość :))))))))))L
tak ciężko być asertywnym? powiedz po prostu nie potem krótko i szczerze uzasadnij . masz do tego prawo i nie powinna się na ciebie obrazić. ćwiczcie swoją asertywność ludzie, bo wiecznie bedziecie wykorzystywani i nieszczesliwi. naprawde az tak bardzo chcecie robic rzeczy na ktore nie macie ochoty?

Gość sipsi
nie , butów nie pozyczaj , kurde ja nic od nikogo nie pozyczam , czasem koleżanka chce mi wcisnąć jakies buty czy ciuch , ale ja wolę swoje ciuchy i nikomu tez nie pozyczam a już naprzykład kupowanie butów na ciuchach to zgroza

Gość pika1
A ja czasem pozyczam - mamie i siostrom I zadnej z nas nic sie nie stalo...Podobnie jesli chodzi o buty kupione na ciuchach - wszelkie grzyby gina po myciu w wysokiej temp. Chyba nikt nie naklada po kims brudnych butów

Gość pika1
Bezwarunkowo nie pozyczylabym tylko bielizny Buty? Zależy komu:P

Gość eeetameed
ale jestescie dziwne, co w tym zlego ze pozyczy buty kolezance ktora nie ma w czym isc do domu:/ co ma na boso pojsc:/ ? nie mozna juz dac jakis glupich trampek, w koncu i tak bedzie w skarpetkach albo addidasow w ktorych chociaz tylko czasem albo cokolwiek noo bez przesady chamstwo i egoizm wszedzie:P od razu pewnie zarazisz sie mnostwem chorob od glupich butow

Gość eeetameed
chodzisz tylko czasem* mialo być

Gość Cozabuty.pl
Jeżeli nie miałabym wyjścia to pewnie pożyczyłabym buty,ale nigdy komuś obcemu. Tylko i wyłącznie z rodziny. www.Cozabuty.pl