Go艣膰 a,db nvfd Napisano Wrzesie艅 25, 2011 musze kupic jakies porzadne skorzane kozaki+kurtke zimowa, gdzie sa jakies przystepne ceny, Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czy nikt nie mieszka w wawie? Napisano Wrzesie艅 25, 2011 ja niestety nie wiec pytam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Paula27814 0 Napisano Wrzesie艅 25, 2011 Mo藕e Marywilska??:)) FAJNE ceny ii niez艂y wyb贸r Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czy tam jest jakas Napisano Wrzesie艅 25, 2011 galeria? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jedyne co za to Napisano Wrzesie艅 25, 2011 Marywilska to dawny dom handlowy kupc贸w czy jak on si臋 tam nazywa艂. Ten co by艂 pod pa艂acem kultury. Cz臋艣膰 tych kupc贸w jest te偶 w Landzie na Wa艂brzyskiej. A tak w og贸le to jed藕 do jakiejkolwiek Galerii Handlowej. W ka偶dej jest Dichman, czy CCC wi臋c mo偶na cos po przyst臋pnej cenie dosta膰. Nie musisz wchodzi膰 do tych najdro偶szych sklep贸w przecie偶 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jedyne co za to Napisano Wrzesie艅 25, 2011 a kurtka w H&M, Orsayu, aleco C&A tez nie powinna by膰 zbyt droga.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 panna niunia Napisano Wrzesie艅 26, 2011 Wybierz si臋 do Blue City (Al. Jerozolimskie) na pewno co艣 znajdziesz, s膮 tam najfajniejsze sklepy, warto te偶 wej艣膰 do TkMaxx tylko trzeba umie膰 wyszuka膰 bo bywaj膮 pojedyncze sztuki ale za to w super cenach no i firmowe :) Ja bardzo lubi臋 tam je藕dzi膰 na zakupy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a czy zlote tarasy sa ok Napisano Wrzesie艅 26, 2011 nie bylam tam jeszcze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sweet.kate Napisano Wrzesie艅 26, 2011 z艂ote, blue city, promenada i galeria mokot贸w - tam najlepiej :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Asiaaaaaaaaa Napisano Lipiec 6, 2015 Ja zawsze je偶d偶臋 do CH Janki to jest dzielnica Raszyn, po艂膮czenie jest bardzo dobre. Teraz szykuj膮 si臋 letnie promocje, wiele sklep贸w ma ju偶 obni偶ki. Bardzo lubi臋 te centrum i serdecznie polecam:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 madzia3109 Napisano Lipiec 15, 2015 W galerii Klif na pewno co艣 znajdziesz. Przej偶yj sobie ofert臋 http://klif.pl/ ja cz臋sto korzystam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Czerwiec 8, 2016 Dobre s艂owo mog臋 napisa膰 o aptece Namex na Br贸dnie. Dok艂adnie to maj膮 lokal na Turmonckiej, wcze艣niej tam ju偶 w og贸le by艂a apteka i to d艂ugo, ale si臋 zmieni艂 w艂a艣ciciel i ceny mocno posz艂y w d贸艂 od tamtego momentu. Teraz to powiem szczerze, 偶e drugiej tak taniej to bym nie umia艂a wskaza膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maximer006 Napisano Sierpie艅 19, 2016 jak lubisz centra handlowe i kilkugodzinne robienie zakup贸w to od siebie polecam Marywilska 44 - odnajdziesz si臋 tam :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bozantiq Napisano Wrzesie艅 26, 2016 Jak rozmawiamy o centrach handlowych do warte uwagi jest Marywilska 44 - nie mam poj臋cia czy sprawdzali艣cie, ale jest tam bardzo du偶y wyb贸r. Plusem jest to, 偶e czasem mo偶na trafi膰 na przeceny nawet -60% :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 morg Napisano Pa藕dziernik 2, 2019 Teraz najlepiej Galeria M艂ociny - niedawno otwarta i du偶o sklep贸w. W dodatku jest taki obszar wydzielony na food trucki gdzie mo偶na spr贸bowa膰 r贸偶nych kuchni stricte fastfoodowych, ale jest to ciekawe i jedzenie tam jest smaczne :> Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elza222 Napisano Pa藕dziernik 7, 2019 odkad jest galeria mlociny to tylko tam jezdze, wkoncu galeria w ktorej sa wszystkie moje ulubione sklepy. Ch艂opak mowi 偶e mega wyb贸r jedzenia, bo jak ja chodze po sklepach to on je hahah 聽polecam sie tam wybrac na porzadne zakupy bo jest w czym wybierac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gordina Napisano Pa藕dziernik 18, 2019 Dnia 7.10.2019 o 20:35, Go艣膰 elza222 napisa艂: odkad jest galeria mlociny to tylko tam jezdze, wkoncu galeria w ktorej sa wszystkie moje ulubione sklepy. Ch艂opak mowi 偶e mega wyb贸r jedzenia, bo jak ja chodze po sklepach to on je hahah 聽polecam sie tam wybrac na porzadne zakupy bo jest w czym wybierac Rany tylko ja jeszcze tam nie by艂am? xD musz臋 w ko艅cu znale藕膰 czas Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Monia Napisano Listopad 1, 2019 ja tez musze sie wybrac do tej galerii mlociny, juz tyle sie zbieram, a jakos jeszcze nie mialam okazji, ze tam wpasc. zwlaszcza ze mam do niej chyba ze 2 przystanki tramwajem Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jeremia Napisano Listopad 18, 2019 A mo偶e Galeria 艁omianki ? jest tam na prawd臋 sklep贸w od koloru do wyboru. Bardzo polecam je艣li chodzi o ubrania i w sumie nie tylko. S膮 tez czasami jakies targi, na kt贸re sie mo偶na wybra膰 czy warsztaty dla dzieci. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
preety 0 Napisano Grudzie艅 20, 2021 Wrzucam jeszcze link do dostawy, bo 艣wie偶e zakupy dowo偶膮 chyba te偶 poza Warszaw膮聽https://e-owocewarzywa.pl/dostawa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bringy 1 Napisano Grudzie艅 22, 2021 Je艣li chodzi o owoce, warzywa i generalnie 偶ywno艣膰 to zamawiam z Jokr do domu z dostaw膮 w 15 min, polecam bardzo, super opcja. Teraz kupi艂am w艂a艣nie taki zestaw prezentowy w ozdobnym pude艂ku z kaw膮 i s艂odyczami, bo chc臋 podarowa膰 kole偶ance w pracy na 艣wi臋ta Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach