Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietadesperation

Kobitki pomóżcie, II kreska na teście ciążowym grubości włosa !

Polecane posty

Gość kobietadesperation

Witajcie dziewczyny, otóż mam na prawdę spory dylemat i nie wiem co mam o tym sądzić dlatego chciałam się doradzić . Brałam tabletki antykoncepcyjne przez krótki czas ponieważ nie było innej możliwości uregulowania mojej miesiączki. Zdecydowaliśmy się z mężem na dziecko. Odstawiłam tabletki 11 sierpnia,po czym 12 dostałam krwawienia . Od 16 sierpnia współżyłam z mężem bez zabezpieczenia do około 11 września niemal co drugi dzień. Dnia 18 września z powodu nie przychodzącej miesiączki wykonałam pierwszy test ciążowy ( pre-test) ku mojemu zdziwieniu pojawił się niemal że niewidoczny,a dokładniej widoczny przy ustawieniu pod odpowiednim kontem pod światłem- cień w miejscu pola testowego. Jednak nie byłam pewna w 100 % czy sobie tego nie wmówiłam. Postanowiłam poczekać jednak do obecnej chwili nie mam miesiączki . Dziś rano wykonałam drugi test (bobo-test) , podczas czekania na wynik ciągle na niego patrzyłam pojawiła się lekka kreska,która po chwili zniknęła w miejscu pola testowego- myślałam,że zwariowałam. Odłożyłam test a po upływie 10 minut zobaczyłam taki obraz,który utrzymuje się do teraz : http://imageshack.us/photo/my-images...e27c8da19.jpg/ Myślicie,że to może być ciąża czy może błąd testu? Błagam doradźcie bo już sama nie wiem co o tym myśleć,może któraś z was była w podobnej sytuacji .Jeśli tak to po jakim czasie wykonała test na którym zobaczyła śliczną drugą ,grubą ,różową kreskę ? Czekam na odp

Nie mogę otworzyć linku ze zdjęciem testu. Ale u mnie było podobnie kreseczka taka malutka cieniutka, takie niby nic, a tu proszę po,łowa ciąży za mną.

Z tego co kojarzę to na teście każdym pisze, że pojawienie się nawet słabo widocznej, cieniutkiej drugiej kreski oznacza ciążę :) Gratuluję!

Gość pomaranczowa truskawka
ja tak mialam< ciaza