Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietadesperation

Kobitki pomóżcie, II kreska na teście ciążowym grubości włosa !

Polecane posty

Gość kobietadesperation

Witajcie dziewczyny, otóż mam na prawdę spory dylemat i nie wiem co mam o tym sądzić dlatego chciałam się doradzić . Brałam tabletki antykoncepcyjne przez krótki czas ponieważ nie było innej możliwości uregulowania mojej miesiączki. Zdecydowaliśmy się z mężem na dziecko. Odstawiłam tabletki 11 sierpnia,po czym 12 dostałam krwawienia . Od 16 sierpnia współżyłam z mężem bez zabezpieczenia do około 11 września niemal co drugi dzień. Dnia 18 września z powodu nie przychodzącej miesiączki wykonałam pierwszy test ciążowy ( pre-test) ku mojemu zdziwieniu pojawił się niemal że niewidoczny,a dokładniej widoczny przy ustawieniu pod odpowiednim kontem pod światłem- cień w miejscu pola testowego. Jednak nie byłam pewna w 100 % czy sobie tego nie wmówiłam. Postanowiłam poczekać jednak do obecnej chwili nie mam miesiączki . Dziś rano wykonałam drugi test (bobo-test) , podczas czekania na wynik ciągle na niego patrzyłam pojawiła się lekka kreska,która po chwili zniknęła w miejscu pola testowego- myślałam,że zwariowałam. Odłożyłam test a po upływie 10 minut zobaczyłam taki obraz,który utrzymuje się do teraz : http://imageshack.us/photo/my-images...e27c8da19.jpg/ Myślicie,że to może być ciąża czy może błąd testu? Błagam doradźcie bo już sama nie wiem co o tym myśleć,może któraś z was była w podobnej sytuacji .Jeśli tak to po jakim czasie wykonała test na którym zobaczyła śliczną drugą ,grubą ,różową kreskę ? Czekam na odp

Dlatego najlepiej miec w domu kilka testów. :) Zdjęcie sie nie otwiera wiec.. Kup nowe testy - moga byc nawet te z Rossmana za 6 czy 7 pln. One tez pokazuja ciąże.

źle wkleiłas link to po pierwsze Jaki masz czas odczytania wiarygodnego wyniku na ulotce? Mnie Pre Test kilka razy oszukał: że niby jest ciąża, której nie było. W przypadku mojego ciążowego testu kreski testowe były takiej samej grubości jak kontrolne i żadne "cień cienia" po 10 minutach. Testy często pokazują miejsce testowe, odbarwione i kobiety biorą ten kolor za ciążę.

Gość hshbdjhasb
to nie jest ciaza! a bobo test lubi przeklamac wiem bo sprawdzilam na sobie.to po prostu linia wyznaczajaca pole testowe przebarwia sie po czasie tak jak i test z rossmana jedne i drugie do dupy:O