Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyskata123xd

wysyp La Roche Posay Effaclar Duo

Polecane posty

Gość pyskata123xd

Jakies 3 dni temu kupialm sobie w aptece wlasnieten kremik. Slyszalam o nim duzo dobrych opini no i w sumie cena tez nie niska ale ku mojemu zaskoczeniu zasmiast poprawy skory pojawilo mi sie jeszcze wiecej pryszczy na twarzy. Czy to jest normalna reakcja ze moze na poczatku ten krem tak jakby 'wyciaga' pryszcze (i jesli tak to ile to moze jeszcze potrfac ? ) czy moze cos jest nie tak ?? Stosowalyscie moze ten preparat ??

Gość pyskata123xd
stosowal ktos z was ten krem ??

Gość pyskata123xd
jak efekty macie tak jak ja?? jesli tak to po jakim czasie wysyp zniknie? i jak potem ??

Jak masz wysyp, to znaczy że Cię zapycha. Kremy nie działają na zasadzie wyciągania pryszczy. Nie nadaje się dla Twojej cery, musi mieć w składzie parafinę, olej mineralny albo coś innego co Cię zapycha.

Gość pyskata123xd
kurde... 60 zl w błoto... mialam juz nadzieje ze choc to mi pomoze .. mial ktos moze takie objawy jak ja?

Gość pyskata123xd
generalnie w opisach pisze ze stan skory na poczatku moze sie pogorszyc ..? wiec jak to jest ?

Gość gość
Na początku zawsze może się pogorszyć, ale istnieje szansa, że może być po prostu za mocny dla ciebie. Ja tak miałam, zaczęłam brać teraz Sevolium i jest dla mnie idealny. Naturalny, nawilżający i łagodzący.

Gość gość
Stosowałam go przez 1,5 roku. Efekt? Prawie żaden niestety, mimo wysokiej ceny . Jedyny jego plus jak dla mnie jest taki, że matowił ładnie skórę pod makijaż, ale nic poza tym. Od pół mieisąca stosuję sewolium, który jest co prawda nieco droższy, ale jak dla mnie daj***ardziej widoczne efekty