Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KDWT

Co za dziewczyna!

Polecane posty

Gość KDWT

Poznałem ją na czacie. Jest nieśmiała jak sama powiedziała ale żeby aż tak? Jak już piszemy ze sobą tydzień to ona nie zadała mi ani jednego pytania, a o napisaniu do mnie to już nie wspomne. Tylko odpowiada na pytania. Nie potrafi nic napisać nie pytana. Owszem piszę ze mną zawsze kiedy się odezwę ale żeby nic ją nie interesowało? Niedługo mamy się spotkać i zastanawiam się jaka będzie w realu. Czy też taka będzie bo sam już nie wiem.

Gość dziaddek
opierdol minete jakos pojdzie

Gość kurwosławe-84
to się przekonasz bo niby skąd tutraj ma ktoś wiedziec coś o twojej dziewczynie z czata

Gość ptasiek nastroszony
hahahahahahahahahahahahahaha to może być jakiś zamaskowany Henio

Gość KDWT
Nie wiem, czy taką zgrywa. Chyba nie bo tak łatwo nie dała by się namówić na spotkanie.

Gość KDWT
Jak ja mam ją ujarzmić? Bo ja już nie wiem o czym do niej pisać. Chciałem się spotkać dzisiaj ale samochód mi sie zepsuł i muszę teraz czekać.

Gość 90oi8u7y6t5r4e32w
moze ma cie z deka gdzies. bo jakby byla zainteresowana na serio to by chciala sie czegos dowiedziec o tobie. przez neta niesmialosc nie jest tak paralizująca żeby nie potrafic zadac prostych pytań, albo moze jest tak malo rozgarnięta..

Gość KDWT
Nie wiem skoro ze mną pisze tzn że jej się podobam, gdyby tak nie było to by raczej zerwała kontakt. Po co tracić czas na rozmowę z kimś kto Cię w ogóle nie interesuje. Dla mnie to bez sensu.