Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taszalonaa

W co sie ubrać na połowinki?

Polecane posty

Gość taszalonaa

robimy sobie impreze klasową niedługo i nie mam pojęcia w czym iść... Dziewczyny z klasy mówią ze ida w tunikach ale ja bym sie źle czuła bo mam grube nogi. To bedzie taka luźna impreza coś jak dyskoteka ale chce fajnie wygladać

Gość kaliya
nie idx wogóle -bedziesz im psuc impreze swoim wygladem , bekaniem, pierdzeniem, smrodem spasionego cielska

Gość oooooooooooki%
Nie przejmuj się tymi textami, na pewno znajdziesz coś ciekawego i sexi w sklepie.

Gość taszalonaa
mam 80 kg ale 176 cm wzrostu :) nogi są ogolnie cale grube..

W tuniki, lol, jak ja miałam połowinki x lat temu, to sobie sprawiłam sexi mini kieckę i złote szpilki i złotą kopertówkę hehehehehe, no ale cóż, teraz takie czasy:P

Gość kaliya
a wogóle co to za głupie zwyczaje-połowinki? i do tego jeszcze musi byc seksi-nosz kurwa, seksi to moze byc kobieta , która sie ubierze z klasa , a nie w tania kiecke z bazaru byleby sie swieciła i majty zeby było widac ...

Gość taszalonaa
176 tamto nie ja pisalam.

hahaha kobieta z klasa w liceum? To jeszcze dzieckiem się jest:P Może niech sobie kupi strój a'la jolanta kwasniewska, bo w wieku 16 lat ma wyglądać jak kobieta z klasą buahhaha

Gość gość
Odświeżam temat. Co ubrac? Wiem, ze raczej kupie nowa sukienke, zeby byla od razu na 18 stki. Moja niestety juz za krótka, a byls taka fajna i za 14 zl :( chociaz trochę mi posłużyła. Może jakies propozycje?