Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komsi komsa

jutro do dentysty:( boję się potwornie:(

Polecane posty

Gość komsi komsa

eh te borowanie :o ale najgorszy w tym wszystkim to chyba zastrzyk znieczulający 😭 już przy tym można skonać, to takie okropne jak tylko pomyślę o tym to chce mi się wyć :o 😭

Gość komsi komsa
po wszystkim będzie dobrze, ale w trakcie :o chyba nie dożyję efektu końcowego 😭

co ty gadasz ,ze zastrzyko boli ? jest nieprzyjemny owszem , ale w porównaniu do borowania na żywca to pryszcz . A jaki spokój ducha daje :D

Gość szukaj mnieeee
idz do stomatologa który nie robi zastrzyka igłą ale czymś tam w różni i w ogóle nie czuć nic !

Ja będąc dzieckiem nigdy nie brałam znieczulenia i to był hardkor :D Potem długie lata wszystko było ok, ale niedawno byłam u dentysty dwa razy, za każdym razem brałam znieczulenie i powiem tylko, że psychiczne nastawienie działa cuda :P Odpręż się i pomyśl o czymś przyjemnym a zobaczysz, że prawie nie poczujesz :D

Gość trochę starsza
Ja też nie lubię wizyt u dentysty i przeraża mnie borowanie. Dlatego zawsze mówię mojej dentystce pół żartem, że nawet jak chce tylko popatrzeć na moje zęby, to ja poproszę zastrzyk. Znieczulenie jest rzeczywiście nieprzyjemne, ale trwa tylko moment, a potem już spookóóój...;)

Gość Folo
zastrzyk dawany strzykawą działa tak, że znieczula pół ryja :O moja dentystka robi to takim pistoletem, znieczula się tylko ząb a nie ryj i po za tym nie boli ukłucie :) Oduczyła mnie lęku przed dentystą, kiedyś byłem taki jak ty :)

Gość komsi komsa
no właśnie wiem że bez znieczulenia nie bardzo ale ja kiedyś miałam i to mi się to uczucie tak w pamięć wryło, że aż się kulę sama w sobie :D chętnie bym oddała swoją wizytę, ale niestety moje zęby same muszą to przejść 😭 a z tym znieczuleniem znieczulenia to nie wiem czy się uda :o zresztą i tak pewnie będzie czuć jak wciska tą igłę w dziąsło 😭 ja nie potrafię myśleć pozytywnie także katusze mam zagwarantowane :D :o