Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białagwiazdaaaaaaaa

Superprzystojniak bez auta

Polecane posty

Gość białagwiazdaaaaaaaa

Poznalam mezczyzne-jest mega przystojny, fajnie mi sie z Nim rozmawia, ale nie ma auta...

Gość białagwiazdaaaaaaaa
i powiedzcie mi kobiety, co zrobilybyscie w tej sytuacji?! Wiem, jestem blacharą...

Gość białagwiazdaaaaaaaa
Lepszy menel z autem niż Pitt bez dobre ;)

Gość białagwiazdaaaaaaaa
Piszę bardzo poważnie. Kurde niekiedy myślę, dlaczego nie mogę być taka jak inne kobiety, które są szczęsliwe bo mają ukochanego i nie przeszkadza im to, że jada z Nim autobusem....

Quis, przyznaj się że go zdradzasz ;) I że jest niski i dlatego masz trzech kochanków ;)

Brovar Quis, przyznaj się że go zdradzasz I że jest niski i dlatego masz trzech kochanków kurva !!! wydało się :P:P tylko nikomu nie mow- prosze :P:P

Gość białagwiazdaaaaaaaa
teraz pytanie: Wybrałybyscie przystojniaka bez auta, czy przecietnego z autem???

białagwiazdaaaaaaaa teraz pytanie: Wybrałybyscie przystojniaka bez auta, czy przecietnego z autem??? całkiem poważnie- zwracam uwage na charakter, osobowosc. cenie sobie poczucie bezpieczenstwa, pozniej wyglad zew. spotykalam sie z facetem u ktorego na 1 miejscu byl samochod. kiedys niechcący trzasnęłam drzwiami to zwrocil mi uwage :O teraz jest sam :P ahha zmienil samochod- na lepszy :P:P