Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wonderland81

jak przedluzyc stosunek? on szybko konczy :(

Polecane posty

Gość Mam dokladnie ten sam problem
na poczatku bylo dobrze, z czasem jest coraz gorzej, niedlug o seks bede musiala blagac. Oczywiscie musze sie zadowolic w 3 minuty. Na wiecej jasnie pan nie ma ochoty.

Gość wonderland81
:( no to nie dobrze...teraz nawet nie chce mi sie myslec co z nim zrobic...wiem, ze z czasem fascynacja sie obniza, ale nie zeby zanikla calkowicie.

Gość pr@gmatyk
Toż to czysty pragmatyzm - po co odrywać kobietę od codziennych obowiązków i zawracać jej głowę jakimiś 'orgazmami'. Egoizm jest immanentną cechą mężczyzny. Grunt że Moje Potrzeby zostały zaspokojone!

Widzę, że temat troche nieświeży, ale to pierwszy z tej dziedziny, który znalazłam. Rzecz ma sie następująco: Od ok 6 miesięcy uprawiamy z chłopakiem seks. Dotychczas było dobrze - odpowiednia wytrwałość, ilość etc. Po powrocie z Woodstocku (na którym zresztą robiliśmy to średnio 4 razy dziennie) nie jest w stanie we mnie wytrzymać dłużej niż 2 min. Chłopak ma 24 lata, więc nie powinno to być normalne

Gość uświadomienie
co prawda, żeby kobieta szczytowała, musi być pobudzana łechtaczka średnio 10 minut. Z reguły mężczyźni leją spermą statystycznie po 2. minutach. Zatem mężczyzna musi mieć tyle ejakulatu, by za piątym spuszczeniem się uzyskał sumaryczny czas 10 minut i wyzwolił orgazm u kobiety. Proste jak budowa cepa?. Dzięki takiemu podejściu do seksu, mężczyzna może mieć 10 orgazmów a kobieta tylko 1. Rozwiązaniem jest pozycja "na jeźdźca" kiedy kobieta będąc na górze sama szuka punktu G i zdolna jest szczytować kilka razy pod rząd. Mężczyźnie w tej pozycji trudniej ejakulować, a orgazm jest połowiczny, przez utrudniony wytrysk nasienia. Polecam z netu poprzez googlarkę opracowanie : fizjologia i filozofia seksu.

Gość DAĆ
dupy z 4 razy co 0,5h i za 5-tym razem zanim się spuści minie >0,5h co wystarczy by wyzwolić orgazm u partnerki. Zatem szybki wytrysk nie jest problemem!!! Problemem byłby brak lub skąpy wytrysk

Gość DAĆ... dokończenie
Rozwiązaniem jest pozycja "na jeźdźca" kiedy kobieta będąc na górze sama szuka punktu G i zdolna jest szczytować kilka razy pod rząd. Mężczyźnie w tej pozycji trudniej ejakulować, a orgazm będzie połowiczny, przez utrudniony wytrysk nasienia, jeśli pozwoli na ejakulację w tej pozycji, SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ale na tyle czasowo może wytrzymać, że kobieta osiągnie pierwsza orgazm. Po przeżyciu orgazmu przez kobietę, w pozycji "po bożemu" mężczyzna w trymiga się spuści, co jest równoznaczne z orgazmem męskim.

Gość antkowa
nie rozumiem po jaki chuj mężczyźni szukają "leków" na opóźnienie wytrysku by dupczyć godzinę i samemu się nie spuścić?. Debile prawda? Powinni raczej szukać leków na szybszą regenerację nasienia by co np. 0,5h "strzelać" spermą, i wreszcie po godzinnym dupczeniu i 4-tym "strzale" dogodzić babie.

Gość antkowa
lekiem na szybką regenerację nasienia jest Permen zawierający niezbędny tlenek azotu.

Gość qwertr
Na przedłużenie stosunku bardzo dobry jest spray pjur pro long. Mąż używa i na prawdę jest znaczna różnica

Gość mister germany*
Jesli on jest taki naladowany i szybki powinnas mu najpierw na szybko obciagnac apotem bedzie na pewno spokojnie dluzej sie z Toba kochal albo bzykal jak to sie mowi teraz :-) powodzenia

Gość rumnięty
jest sposób - kochanek

Gość gość
Mam odwrotny problem, mogę się kochać bardzo długo i bardzo szybko, to będzie jeszcze ok bez problemu te 15 min i więcej tylko to tempo mnie zabija i padam jak mucha, za to powoli to ciężko bym doszedł, nawet gdy mnie partnerka stymuluje ręką czy też ustami, a po pierwszym finale drugą akcje mogę zacząć od razu tylko bym do niego doszedł to już jakaś masakra i mega długo to trwa. A moja partnerka niestety dochodzi dość szybko i po dłuższej chwili ma po prostu dość :( Nie mam pojęcia co ze mną nie tak.

Gość gość
Wyluzuj dopiero 2 tygodnie się bzykacie..róbcie to częściej i wtedy on będzie mógł dłużej.

Gość gość
W pozycji na jeźdźca mój po 2 minutach jest ugotowany.

Gość gość
w moim przypadku pomógł ten środek http://rspp.pl/go/climax/ teraz nie mam problemów z doprowadzeniem partnerki do orgazmu

Gość gość
Z najprostszych sposobów to można skorzystać z suplementacji. Jest taki środek nazywa się "orgasm control" i podobno sprawdza się świetnie, akurat na to trafiłem http://dyskretno.pl/orgasm-control więc wrzucam. Podobnych suplementów jest cała litania więc jest w czym wybierać, a po za tym można kupić sobie coś takiego do smarowania. Takie żele działają jak prezerwatywy opóźniające, mi to nie pasuje bo w ogóle nie czuje po tym penisa ale może komuś podejdzie.

Gość yoyo123
Powiem krotko dobry jest clímax control naprawde dziala ma moc Maciel tu namiary www.climax-suplement.pl

Gość gość
Można popróbować dr Penigreat, ja to biorę jako żel ale też mają tabletki które ponoć wydłużają długość...ich jeszcze nie próbowałem ale żel działa w każdym razie, mogę dłużej wytrzymać zanim wytrysnę, i o taki efekt mi właśnie chodziło.