Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angeles123456789

sex,okres,ciaza?

Polecane posty

mam pytanko czy podczas okresu jest wieksza mozliwosc zajscia w ciaze? poniewaz staramy sie o dziecko a ja mam 23 dniowy cykl (od poczatku @)oczywiscie skonczyl we mnie a to moj 2 dzien@. jestem ciekwa czy jest jakas wieksza zapora czy normalnie rowniez podczas okresu mozna zajsc w ciaze..z gory dzieki za odp(:

skoro masz tak krótkie cykle to owulację masz bardzo szybko. podczas okresu normalnie można zajść w ciąże. moje "okresowe dziecko" śpi sobie w łóżku :)

no mam nadizeje ze w koncu nam sie uda i bede mogla powiedziec swojemu facetowi ze zostanie tata(: na 5 pazdziernika mam do gina ciekawe czy wtedy bedzie juz cos wiedzial bo nie wytrzymam do nastepnej @ zeby zrobic test;p

raczej nic nie zobaczy, za wcześnie. ginekolog na usg może zobaczyć malucha ok 5 tyg ciąży, więc w tym przypadku będzie zdecydowanie za wcześnie.

Gość taka beta to znak
w trakcie okresu nie ma owulacji wiec zapłodnienie jest wykluczone ale jeśli cykle są krótkie to plemniki mogą doczekać do owulacji która wówczas następuje wkrótce po zakończeniu okresu.