Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfdwf

calowalam sie z kolezanka.

Polecane posty

Gość fsdfdwf

kilka dni temu mielismy mala imprezke w domu, ja z mezem i nasza znajoma para. Popilismy troszke i zaczelo sie od jakiegos zakladu ze my z kolezanka sie nie pocalujemy. Pocalowalismy sie, zwykle buzi. Potem oni to zrobili. Potem zaklad ze buzi z jezyczkiem. Zrobilysmy to a potem oni. Na koniec stwierdzili ze nie pocalujemy sie z jezyczkiem ale tak soczyscie...zrobilysmy i to...heh,pioerwsze moje takie doswiadczenie, ale powiem wam ze podobalo mi sie to...nie ze podniecalo ale podobalo sie, Czy to dziwne??Czy ja jestem jakas inna??

Gość dziwne macie zabawy na
imprezach... :o

Gość agrafffkaaaa
no ciekawe... ps. swiat zchodzi na psy!

Gość kkkkjlkjl
ja tez sie calowalem z kolezanka z jezyczkiem

Gość duży mózg mały mały
zróbcie zakład kto kogo wlęcej razy przeleci to bedzie normalne i niepijcie tebletek podniecjących

Gość niezaspokooojooona
oj tam oj tam. ja bardzo czesto calowalam sie z dziewczynami, bo tez to lubilam,. tez mnie to nie podniecalo czy cos. tylko po prostu ciekawe doznanie. inne.

Gość gość
Zapraszam do wypełnienia anonimowej ankiety nt. zachowań homoseksualnych: http:// moje- ankiety. pl/ respond- 56787. html [trzeba ręcznie usunąć spację] - oczywiście anonimowo, nic trudnego ani wymagającego dużo czasu