Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna Ja

Sprzedam suknię ślubną Agora

Polecane posty

Gość Dziewczyna Ja

wzrost ok 170 + 7 cm obcas cena 800 zł ( do negocjacji) suknia kupiona w tym roku za 2800 zl suknia w stanie idealnym, po czyszczeniu gorset + spódnica gratis bolerko koronkowe, bolerko zwykłe, koło, diadem http://www.voila.pl/279/0cf7s/?1 http://www.voila.pl/288/k5clw/?1 http://www.voila.pl/292/r2uxc/?1 Zdjęcia są trochę niewyraźne, jak coś to wyśle dokładniejsze na meila. Gorset jest wysadzany cekinami Svarowskiego czego dokładnie na zdjęciach nie widać:)

Gość Dziewczyna Ja
ile ludzi tyle opinii, mi się strasznie podobała :) mam nadzieje, że jeszcze komuś posłuży :)

Gość taka sobie.
dośc pospolita.

Gość nowoczesna technologia
ładna choć bez zachwytu. Nie ma tego czegoś w sobie co by przykuwało uwagę. No i cena za którą ją kupiłaś dość wysoka!! Chyba zapłaciiłaś za markę. Choć za 800 zł to myślę że powinnaś znaleść chętną.

Gość upupupupupupiuyiuhjh
a tak zapytam z innej beczki, na zdjęciach widac ze jest w domu dziecko, czy szłaś do ślubu już z dzieckiem, nie zeby ci zrobić przykrość czy coś bo sama mam dziecko, tylko jestem ciekawa co do całej oprawy, bo ja mam ślub za rok i mam 2letnia córeczkę i wszyscy się wszystkiego czepiają ze tego nie mozna takmtego nie można bo jest dziecko,

Nie wiem jak postąpiła autorka tematu, ale ja również brałam ślub mając dziecko. Tylko,że córka była mała - miała ponad rok i całą uroczystość spędziła z ukochaną maskotką na kolanach dziadków :) Jeżeli twoja córeczka jest śmiała, nie wstydzi się ludzi to możesz jej zaproponować rolę druhny :) Amerykańskim (całkiem sympatycznym jak dla mnie zwyczajem) dzieci idą przed Młodymi i np.sypią płatki kwiatów. Tylko pamiętaj,że małe szkraby "kradną" uwagę innych :)

Gość Dziewczyna Ja
hehe nawet nie pomyślalabym, że chcesz mi zrobić przykrość pytaniem o dziecko :) tak, szłam do ślubu mając syna i córeczkę :)

Gość Dziewczyna Ja
z tym, że córka była za malutka żeby uczestniczyła w przyjęciu a syn wolał z ciocią na placu zabaw siedzieć ( wystraszył się tłumu ludzi) ale na poprawinach siedział do późna :)

Gość Sevhklisiiilnnn
Podoba mi się i cena tez ok ale jesteś az z dolnośląskiego a ja mazury

Gość moja córka będzie mieć wtedy
prawie 3 latka, to ja pisałam wyżej o dziecku, a powiedz mi miałaś welon?? suknia mi się podoba zwłaszcza góra, i cena tez super,

Gość Dziewczyna Ja
jasne, że miałam welon :) sukienka na żywo wygląda dużo lepiej i nie mówie tego, żeby ją zareklamować tylko oglądając zdjęcia dochodze do takiego wniosku. Zwlaszcza tych cekinków dobrze nie widać a naprawdę ładnie sie mienią i daje to super efekt. Na spódnicy też są krysztalki w niektórych miejscach a zdjecia tego nie ujęły.

Gość to ja to ja nie no to ja
ehh ładna i kupiła bym ale ja mam ślub za rok w lipcu, mi się też cena podoba, bo my na wszystkim staramy się oszczędzać,

a z tego linka to nie wiem ale nie wchodzi zdj, tylko samo że to komis sukien ślubnych, a kopiowałam do przeglądarki

Gość Dziewczyna Ja
też myślę, ze cena jest ok tym bardziej, że jest w nienaruszonym stanie.

Gość Dziewczyna Ja
to napisz w wyszukiwarce na tej stronie tego komisu cena 800, rozmiar 36-38, dolny śląsk.

Gość Dziewczyna Ja
sory, dolnyslask :)

napewno ją sprzedasz, tutaj na kafe to spotykałam się co kupiły suknie za 3tys i chcą sprzedać za 2500 zł

Gość Dziewczyna Ja
w tym linku co podalam trzeba usunąc spację

Gość że co że jak
a czemu tak tanio ją wystawiłaś?

Gość Dziewczyna Ja
jak widziałam, że ktoś chce sprzedać suknie za 1200-1500 to ludzie pisali, że to drogo i ze za takie pieniadze mozna kupić nową na wyprzedażach. Miło by było zobaczyć jeszcze jakąs panne młodą w mojej sukience :)

Gość szz
piękna suknia, aż żałuje ze jeszcze nie biore ślubu

Gość Dziewczyna Ja
dzięki, fajnie, że się komuś podoba. myślałam, że już nikt nie gustuje w "wielkich bezach" ;)

Gość heeeeeeejjjj
OK może być ale niestety trochę za niska jestem do takiej sukienki

Gość olenkamalutka257
Ładna Pasuje Ci

Gość Dziewczyna Ja
Może znajdzie się ktoś chętny :)

Gość JoannaWroclaw26
Witam, jak mozesz to wyslij mi jakieś zdjęcia na meila. asiajoanna@tlen.pl