Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena939897644

Może ktos mi poradzi,pomoze,moze ktoś ma podobna sytuacje!Wejdzcie!

Polecane posty

Gość marzena939897644

Moja 1,5 roczna córka jeszcze 2 tyg temu ładnie jadła,choc nie ukrywam że zawsze była wybredna co do jedzenia,ale np 2 tyg temu mogła zjeść pół słoika takiego litrowego rosołku, coś jej sie odmieniło i zjada pare łyżek, deserów też dwie,trzy łyżeczki a jeszcze sobie odbije głosno,tak jakby niewiadomo ile zjadła.Budzi sie w nocy,podejrzewam że ząbkuje,bo tak nagle brak apetytu.... czytałam jakie mogą być przyczyny,ale ona jest wesoła,energiczna,kolor ok,nie widze zeby była blada. Jeśli chodzi o wage to taka kruszynka,przybiera bardzo mało na wadze ale pani dr powiedziała ostatnio ze bedziemy obserwowac bo ona nie widzi nic niepokojącego,dobrze sie rozwija,... Moze ktoś wie czy to przez ząbki?czy nie...

mój synek jak mu wychodziły ząbki to jadł głownie banany i serek homogenizowany, ewentualnie pure z ziemniaków ale musiał być letnie ciepłego jedzenia nie chciał ruszyć

Gość lkflkfldfk
Ja wiele razy czytałam że u dwuletnich dzieci następuje brak apetytu i większe wybrzydzanie co do potraw także może to normalne? Wtedy nawet największe łakomczuchy zamieniają się w niejadki. Poczytaj może o tym na necie albo zapytaj pediatry.

Gość marzena939897644
możliwe.... ale sie martwie,wiadomo.

a może menu ma te same i jej się zbrzydło szwagierka dawała dziecku jedno i to samo i nie chciała jeść (1,5roku) a gdy na imprezce była zaczęła kosztować innych smaków i jadła z apetytem...