Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emenuel Giacomo

Skoro kobiety wola wysokich to czemu tylu kurdupli ma laski?

Polecane posty

Gość Emenuel Giacomo

WIdze takich par pelno w sklepach, na przystankach, na uczelni, a parku.. Dla mnie kurdupel to ktos okolo 170 cm. jestem z Pozka

Gość parkhouse
dobrze wyglądają, i/lub dobrze zarabiają mają bajer i umieją zagadywać do lasek.

Co Giacomo, chyba nie jesteś ytytyt? ;) On z jakiegoś miasta 300 parę tysięcy jest.

a tak powaznie, to z tego samego powodu, dla ktorego faceci wola szczuple, wysokie, piekne i z duzym biustem, a wiaza sie z przecietnymi kobietami, ktore nie maja nic wspolnego z ich idealem.

kazdy sobie wybiera jak mu sie podoba. Nie zawsze wzrost jest jakims wyznacznikiem. a tak naprawde to na kafeterii zawsze zala sie faceci. Kurduple,ze laski wola wysokich,a wysocy,ze wola kurdupli,a prawda jest taka,ze problem nie lezy we wzroscie tylko w tym,ze jestescie beznadziejni.

Gość gracjaelegancja
właśnie coś jest z tymi siusiakami że niższy facet ma większego , a większość tych wysokich ma małego

To efekt optyczny. Mamy takie same, tylko w stosunku do tułowia konusy mają dłuższe.

Gość buuuujk
Głupie pytanie. Po pierwsze wzrost nie jest najważniejszy i tylko w internecie zgorzkniali przegrańcy płaczą że kobiety chcą jedynie wysokich. Jak widać w realnym życiu jest to bzdura. Ważniejsze (dla mnie) są takie cechy jak: ciekawa osobowość, wspólne zainteresowania, wykształcenie, inteligencja, zaradność, opiekuńczość, ładna twarz, sylwetka.

Gość a ja lubię niskich facetów
:classic_cool: i dlatego zaginam parol na pan Marka z ksero:classic_cool:

Gość sliweczka....
To co zostało na necie to niskie gnomy które współżyją z konsolą i nie mają nic do zaoferowania kobiecie hahahaha no nie przesadzaj :P

Gość Shiaha
Cześć. Pozwólcie, że przytoczę moje wnioski z innego wątku na identyczny niemal temat: Mnie to rozśmiesza jak laski marzą o WYSOKIM ARABIE albo WYSOKIM POŁUDNIOWCU. Hahaha! A prawda jest taka, że średni wzrost południowców to 167-170cm! Znaleźć wysokiego południowca to możecie ale tylko w drużynach siatkarskich czy koszykarskich i tylko tam! hahaha Sprawdźcie sobie średnie wzrostu we Włoszech, w Portugalii, w Grecji, w krajach Arabskich, czy nawet wśród Murzynów. Tam faceci nie przekraczają 175cm, ale za to mają duże penisy. Wysokiego to możecie mieć ale Anglika, Holendra, Niemca, czy choćby Polaka. Ale w spodniach to taki będzie miał niewiele. Calusy!