Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooonussssia

Kiedy zrobic test ciążowy

Polecane posty

Gość zooonussssia

Staramy się z mężem więc sex uprawiamy regularnie przez co nie mogę określić kiedy mogło dojść do zapłodnienia ( nie mierze temperatur, nie badam dokładnie cyklu - po prostu chcemy mieć dziecko i będzie jak będzie ;) ). Ostatnią miesiączkę dostałam 1 września, dziś rano myślałam, że dostałam też ( chociaż mam nieregularne to jednak zawsze bardziej długie cykle więc tak liczyłam na początek października bardziej). No ale tyle co dostałam troszkę rano na tym się skończyło. Podejrzewam, że może to być plamienie implantacyjne jednak troszkę mi szkoda wydawać w kółko na testy ( przez okres starań już troszkę na to na wydawałam ;) ) dlatego chciałam się zapytać kiedy najlepiej zrobić teraz test bo takie plamienie pierwszy raz mi się zdarzyło. Czy mimo to czekać jeszcze tydzień czy może ze względu na plamienie już jutro test może być wiarygodny?

Gość zooonussssia
?

Gość jdhsaf
Tez staramy sie o dziecko i troche na testy wydalam, ale powiedzialam soebie koniec, co bedzie to bedzie. Jesli okres mi sie spozni to dopiero zrobie test. Nawet nie chodzi o pieniadze, ale o zawod gdy widze jedna kreske. A tobie tez radze poczekac tydzien.