Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofia soffia

Kocham go nadal...

Polecane posty

Gość eretgtet
Na kafe sami nieszczesliwi.

Gość zofia soffia
dalekosiężne - obejmujące dalszą przyszłość, nietylko to co jest teraz i będzie np za tydzień :) Po prostu poważnie o Tobie myśli:) eretget, niestety większość tak, a Ty również?

Gość Ja taki jak Ty
To czemu teraz nie powie iż chciałaby być ze mną tylko gra w jakąś grę?

Gość zofia soffia
A Ty jej pokazujesz, że Ci na niej zalezy? Moim zdaniem, to ona nie jest pewna Twoich uczuć, ewentualnie po prostu się boi nowego związku lub ma uraz.

Gość Ja taki jak Ty
My już spotykalismy się przez 4 miesiące ale z pewnych względów rozeszliśmy się. Mnie moze być pewna bo jej o tym powiedziałem.

Gość zofia soffia
Ja bym po prostu czekała na Twoim miejscu. Ona pewnie musi sobie poukładać wszystkie sprawy. Aha, i utrzymuj z nią kontakt, byle nie nachalnie.

Gość Ja taki jak Ty
A co to wg Ciebie nie nachalnie, np sms raz na tydzien to nachalnośc czy może ok czy coś więcej proponować?

Gość zofia soffia
nie, to nie jest nachalne. Dla każdego coś innego, znasz ją, powinieneś wyczuć i mniej więcej zachowywać się podobnie. Gdy widzisz, że ona czegoś nie chce, to nie naciskać, nie błagać, nie prosić milion razy - bo w przeciwnym wypadku to będzie nachalność właśnie.

Gość Ja taki jak Ty
Bardzo łatwo przekroczyć taką granicę więc jak to wg Ciebie jest.

Gość zofia soffia
Wg mnie jest tak jak wyżej napisałam :) A sms raz na tydzień jest jak najbardziej nienachalny:) Jeszcze ależy czy odpowiada na nie, bo jesli nie, to daj sobie spokój, jesli tak, to zaproś ją gdzieś:)

Gość Ja taki jak Ty
Rozumiem, w takim razie będę utrzymywał z Nią kontakt. Mam nadzieję że jak nie będzie chciała być ze mną to mi o tym powie, bo na mój email, który do Niej napissałem iż chce być z Nią i żeby napisala czy mamy szanse być razem....nic mi nie odpisała. Ani tak ani nie choć minął już tydzień ale napiasłem jej zeby się nie spieszyła i na spokojnie to przemyślala a odpisała kiedy bedzie już pewna czy chce być ze mna czy nie. Jeśli Ty byś nie chciała być z facetem to co byś mu odpisała na taki email? Olałabys ten list?

Gość Ja taki jak Ty
Odpisuje na kazdy mój sms a jak ja juz gdzieś zaproszę to jakoś ciągle coś jej wypada aż dziwne...nie wiem czy po prostu nie może sie umówić przez swojego byłego męża który cały czas ją kontroluje.

Gość zofia soffia
A czemu były mąż kontroluje?? Już nie są razem, to niech..spada;) Tak, ja bym odpowiadała na maile, choć gdybym nie chciała mieć z tą osobą kontaktu, to bym bardziej olewczo podchodziła do sprawy. Np pisałabym mniej, rzadziej itp.

Gość Ja taki jak Ty
Bo powiedział że nie pozwoli aby ona z jakimś facetem wychowywała jego dziecko. Jeszcze poczekam choć nie wiem ile mam czekać i czy jest nadzieja...choć skoro chce abym spotkał się z małym to mam nadzieje plany ma powazne...tylko ta tęskona jest taka trudna...