Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaarfwa

jak usypiać dziecko

Polecane posty

Gość gaarfwa

poradźcie coś bo oszaleję, synek ma 3 miesiące i coraz gorzej ze spaniem u niego w dzień marnie sypia, trzeba go uśpic za każdym razem - albo na rękach albo w wózku, przy czym to usypiania staje się coraz bardziej uciążliwe i Wojtek coraz badziej niechętnie się mu poddaje. Normalnie jest zmęczony, ziewa, pociera oczka, popłakuje, ale za chiny ludowe nie zaśnie sam, nawet juz jak go biorę na ręce to zaczyna wydziwiać i spać nie chce. Wszystko go interesuje, na siłę trzyma oczy otwarte.

Gość kotkaklotka
moj w dzien ma 3 miesiace tez srednio spi tzn ciezko go uspic w domu - najczesciej u mnie na rekach zasypia ale przy tym okropnie krzyczy, szarpie sie - czasami pomaga mu oglos laktatora:-) spi ladnie na podworku ale tez krzyczy w wozku krzyczy krzyczy i zasypia. ALE za to zasypia pieknie sam zawsze po kapieli i jestem z tego bardzo dumna bo kazdego dnia od 19:30 on spi juz-)nauczylam go tego w ciazgu kilku dni

Gość gaarfwa
u nas po kąpieli też ładnie sam zasypiał, ale od kilku dni mu się odmieniło jest tak zmęczony, ze ani jesć, ani spać ani nosić tylko wrzask; juz nie mam sił do niego; dziwi mnie to że niektóre mam np utulą w łóżku dziecko i dziecko zaśnie; u nas jest to niemożliwe

Gość kotkaklotka
a może ma kolki? my staramy się żyć według schematu: 13-15 bawi się 15-18 śpi 18-19 bawi się i od 19 kąpiel karmienie i do łożeczka wtedy zasypia bez problemu ale jak uspic w dzien to nie wiem ja musze sie sporo nameczyc:-)a nasz jak krzyczal po kilka godzin to mial kolki - kupilismy mu sab simplex

Gość gaarfwa
raczej to nie kolki, to raczej zmęczenie