Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamneiciazaja

zaplanowana ciąża 20latki

Polecane posty

Gość takatamneiciazaja

usłyszałam przypadkiem ,że moja koleżanka ( studentka IIroku)20 lat planuje zajść w ciążę w październiku ( to będzie po obronie jej chłopaka) i oni sobie razem postanowili zrobić dzieciaka dla mnie to chore precież ona studiuje ,nie ma pracy ok on ma ale mimo wszystko jak dla mnie to pregięcie :O

Gość Adonis*
To jej sprawa niech robi w swoim życiu co chce

Gość no i??????
a czemu Cie tak interesuje czyjes zycie? to ciezarna lub mama nie ma prawa studiować? zresztą mozliwe, ze zanim zajdzie, zanim urodzi to minie jeszcze kupa czasu. Nie od razu rzym zbudowano.

Gość okiokiio
jaj dla mnie to normalana decyzja w tym wieku. oja kuzynka tez zaplanowala dziecko w wieku 20 lat i ich coreczka ma juz rok i swietnie sobie radza ona tez studiuje.

Gość Nazwisko???
to kazdego indywidualna sprawa zalezy od dojrzalosci emocjonalnej partnerow

Gość takatamneiciazaja
tak się zastanawiam czy da sobie radę :O bo jakoś w to wątpię -nie zaliczy egzaminu bo dziecko ząbkuje? zresztą teraz jak się ma tych 20 lat i dzie ko to z podowdu wpadki a nie zaplanowane oni nawet nie są małżeństwem

Gość 111222333
Ciemna jesteś, że aż miło...

no to ja im życzę powodzenia, świadomie decydować się na dziecko beż ślubu? miałam koleżnke, tez tak planowała i co?? tzn palnowali razem, a facet sie zmył

Gość smart-tone
zastanawia mnie czemu tak się spieszą do dziecka a nie chcą zalegalizować swojego związku przecież to nawet dziecku jest latwiej gdy ma status dziecka z związku małżeńskiego moga mieć tylko cywilny :P