Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony.

gdzie ten okres

Polecane posty

Gość zaniepokojony.

Witam wszystkich. Mojej dziewczynie spóźnia się okres, prawie dwa tygodnie. Wcześniej miewała nieregularne cykle, ale niepokoję się. Od ostatniego okresu mieliśmy tylko jeden stosunek, w prezerwatywie w dodatku przerywany. Był częsty petting, staramy się uważać żeby nic nie namieszać, po swoim wytrysku nie pieściłem jej. Do tego dochodzi jedna wspólna kąpiel, bez seksu, trochę ją tylko popieściłem. Reasumując, nic niebezpiecznego się nie wydarzyło, a okresu nie ma. Chciałbym zapytać was co o tym myślicie, i mam nadzieję utwierdzić mnie w przekonaniu, że nerwy są niepotrzebne. Dodam, że boli ją podbrzusze i kują jajniki, nabrzmiałe i bolące piersi, więc teoretycznie objawy okresowe. Martwię się trochę czy nie dotknąłem np mokrego od oralu penisa (bez wytrysku) i nie umieściłem tego w niej. To jest w ogóle logiczne i możliwe?

Gość gratuluje gratuluje
glowy ale nie tej na karku... najbardziej watpliwe sa te wspolne kapiele gdzie nic nie bylo tylko pieszczoty, wiesz jesli jest wiatro pylna a raczej jak sarenka to biegnij po wyprawke dla dziecka.. sory ze z ironia ale musialam

Gość zaniepokojony.
Rozumiem powód twojej ironii, każdemu wydają się śmieszne i idiotyczne takie tematy, mnie też, dopóki mnie samego nie dopadły wątpliwości przez to dwutygodniowe opóźnienie

Gość gratuluje gratuluje
ake jaki problem kupic test, jest juz wiarygodny 2-3 tygodnie po zaplodnieniu czyli juz dzien po spoznieniu sie okresu mozecie to sprawdzic, a powody moga byc rozne, stres hormony itd :) wez sie w garsc bedziesz potrzebny dziecku :P jako ojciec opanowany- sorki

Gość Darii112837
Uważam że nie masz się co martwić. Tak czasem bywa i to jest normalne u kobiety. Też miałam kiedyś podobny problem i co... okazało się to być poprostu przemeczeniem lub też może być osłabnięciem organizmu. Niczym się nie martw. To na 80% nie możliwe że jest w ciąży po opisanym seksie z Tobą- uważaliście.

Nie martw się :) Są różne powody braku okresu np nadżerka, stres :)

Gość zaniepokojony.
Dziękuję za odpowiedzi, mam nadzieję że wkrótce będzie okres, podbrzusze jest opuchnięte, są skurcze i bóle co jakiś czas. Ale psychika ludzka płata figle..

@gratuluje gratuluje:O gratuluje glownej wygranej w konkursie ortograficznym :D wiatropylna :D.....to jedno slowo

Gość zaniepokojony.
No tak.. czytałem wczoraj, że te objawy mogą być symptomami wczesnej ciąży

Gość zaniepokojony.
A okresu dalej nie ma

Gość kupiłeś test ciażowy
??? kup, zrób, będziesz miał jakąś odpowiedź

Gość zaniepokojony.
Dziś kupimy, okropnie się denerwuję

Gość zaniepokojony.
Jaki to musiałby być pech wpaść tak praktycznie z niczego..

Gość zaniepokojony.
no mamy po 21 lat, jakoś by się to ułożyło

Gość zaniepokojony.
Jednak to zbyt wcześnie, mam nadzieję że wyjdzie jedna kreska. Co jak co ale naprawdę jesteśmy ostrożni w tych sprawach, tak łatwo w ciążę chyba się nie zachodzi, prawda?

Gość zaniepokojony.
No znowu nie tragedia, tragedią dla mnie byłoby ta sytuacja a wieku niepełnoletnim.. Na pewno bym nie stchórzył, ale start byłby ciężki, jesteśmy w trakcie studiów

Gość zaniepokojony.
A jak oceniasz prawdopodobieństwo w tym przypadku?

Gość zaniepokojony.
W jakim momencie było takie niebezpieczeństwo? kąpiel odpada

Gość zaniepokojony.
Jeden stosunek, nie długi, prezerwatywa cała, nie zsunęła się, założona przed jakimikolwiek pieszczotami, w dodatku wytrysk nie był w środku. Petting ostrożny, ręką którą pieściłem nie dotykałem penisa

Gość zaniepokojony.
Zrobiła test, wyszedł negatywny. Chyba po takim czasie można uznać go za wiarygodny?