Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina1505

Ciaza?

Polecane posty

Czesc dziewczyny... Jakis czas temu moj chlopak wyjechal do Szwecji... Przyjechal po dwoch miesiacach i wiadomo jak to jest tesknic i cieszyc sie,ze wrocil... Z tego wszystkiego zapomnialam,ze mam dni plodne i spuscil sie we mnie... Po jakims czasie znow sie to stalo... Wyjechalam razem z nim do Szwecji. Jestem tu od miesiaca a pokres spoznia mi sie tydzien ;/ Boje sie,ze przez wlasna glupote jestem w ciazy... Co na swiat to nie grzech ale wiecie jaki to stres. Czy moze to byc zmiana klimatu czy co? Musze zrobic test ciazowy ale troszke sie boje i chce najpierw zapytac was co o tym myslicie. Dzieki za odpowiedzi.

Hej, ja mieszkam w Szwecji, zrób test koszt to około 120sek. kupisz praktycznie tylko w aptece. Zmiana klimatu , bardzo możliwe, do tego dochodzi stres...ale najlepiej zrób test, dni płodne pełny stosunek zawsze może to być ciaża.

dobrze,ze w Szwecji mieszkasz,bo ja nawet nie mam kogo zapytac ile to kosztuje... Nie mam nawet komu sie wygadac... Zadnych przyjaciol tutaj,dlatego tutaj napisalam. Dzieki ;)

Gość tiutiurutiu
niemożliwe to jest. Te, które jeżdżą do Szwecji w ciąże tak szybko nie zajdą. Wiesz, lot samolotem, ciśnienie. W powietrzu plemniki w cipce doznają takiego szoku że zamiast do jajeczka przebijają się w odbyt. Więc spoko luz, lalka

Bemkag----oj nie strasz od razu dziewczyny, ja 8 miesiący w dni płodne się kochałam i nic....dopiero jak postanowiliśmy przestać się starć i najpierw zrealizować inne plany to ciaża...

karolina1505 daj znać, co i jak.... a do apteki jak wejdziesz, to jest troszkę inaczej niż u nas...chodzisz sama i szukasz czego potrzebujesz. ale jak podejdziesz do aptekarki i się zapytasz o test to ci pewnie pokaze gdzie się znajdują.Jeśli znasz angielki to jesteś w domku tu wszyscy mówią po angielsku. A jeśli będziesz chciała pogadać albo o coś zapytać, pisz albo dzwoń. to mój nr.0707395142...pewnie już masz Szwedzki nr.

karolina1505--ok, pozdrawiam Cię...a ile zamierzasz tu być,??? bo jeśli okaże się że jesteś w ciąży to będziesz mieć tu czas na załatwienie wszystkiego. Ale jeśli przyjechałaś tu tylko na chwilkę to przed końcem 10 tc. musisz mieć wizytę u lekarza w polosce, ponieważ w innym przypadku ominie cię becikowe.

Mialam zostac tu na dluzej ale mozliwe,ze niedlugo wroce... Ale chcialabym tu zostac z chlopakiem wiadomo jak to jest... Jade wlasnie zaraz kupic test i wszystko sie okaze...

Już po teście??? Jeśli chłopak pracuje na biało, możecie wziąść sambo, to taki nielegalny związek na kocią łapę, ale będziesz mogła wyrobić PN. i mieć Szwedzkie ubezpieczenie.

Dzieki dziewczyny... Tylko problem w tym,ze boje sie,ze to sie nie uda ;/ Moj chlopak nie byl zbytnio z tego zadowolony i strasznie sie martwie. Nie wiem juz co mam myslec i robic