Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecyna 29

Skad u mnie to cholerstwo

Polecane posty

Gość slonecyna 29

Witajcie, mam taki chyba problem, a mianowicie mieszkam na 6 pietrze i tego lata w zasadzie co pare dni, w przeroznych miejscach, nawet w szafie z ubraniami znajduje koniki polne. No kurde jak znalazlam pierwszy raz, to oniemialam skad na 6 pietrze taki konik polny, a teraz wycieram kurze i pod tel znowu. Skad one sie wziely??

Gość slonecyna 29
napiszcie cos

Gość slonecyna 29
:) to moze ktos jeszcze?

Gość mariano italiano#@
Wydaje mi się, że to jedna z plag egipskich. :classic_cool:

Gość TO NIE koniki polne
tylko szarańcza prawdopodobnie

Gość od 7 dni jestem
tez mam w domu na 4 pietrze koniki polne :P tylko ze ja je lubie i nie chce ich sie pozbyc ...kocham koniki:)

Gość slonecyna 29
jak prusaki? Nie wiem podobne sa do konikow polnych, zielone, skacza.

Gość slonecyna 29
Weźcie mnie nie straszcie

Gość od 7 dni jestem
to polne koniki na 100% one atakują Twój dom bo pewnie masz duzo kwiatów :P

Gość slonecyna 29
Nie w samym domu malo, ale na balkonie mam kwiaty. Okna mam zawsze uchylone, moze dlatego nie wiem. Jejku a prusaki sa tez zielone?

Gość od 7 dni jestem
prusaki to cos innego...bylo by ich o wiele wiecej i zawsze gromadza sie w brudnym,zasyfionym miejsu wiec na blacie go nie zobaczysz.resztki jedzenia itp. ale koniki sa widoczne,sa fajne...ja uwielbiam te koniki.jak chcesz to mozesz mi je wyslac poleconym. a tak na serio? powaznie masz koniki w domu?

Gość slonecyna 29
No własnie poważnie! Jak zobaczylam raz przy pknie na suficie jednego, to sie tylko zdziwilam, potem w kuchni na podlodze, zlapalam go chociaz mi kurde skakal i uciekal, to wyrzucilam na zewnatrz, a w szafie to byl martwy, pod tel tez. Nie wiem juz co jest.

Gość slonecyna 29
znowu podszywy, nioestety nie mam synka, ani 2 letniego ani zadnego.

Gość boga się bójcie bezboznicy
to chyba jaks plaga mnie zaatakowały biedronki tonami a kolezanke muchy myslicice ze to koniec swiata i apokalipsa nadchodzi

Gość od 7 dni jestem
prusaki sa rude bo wlasnie o nich czytalam i sie pomylilam bo nie wiem czy konkretnie siedza w syfie.to na pewno ale nie wiem czy sa widoczne. prusak ma skrzydełka i jest zawsze rudy wiec odpada. zielony to tylko serio konik polny , mysle ze faktycznie do tych kwaitów ale jak jebany na takie pietro wskoczył? sasdiedzi tez na balkonach maja kwiaty?

Gość slonecyna 29
Nie mam z kim go zrobic ;) Konik polny nie ma skrzydel? nie moge sobie przypomniec czy on tylko skakal czy tez latał, nie wiem.

Gość slonecyna 29
pomarańcz kolega skup sie moze na temacie ;)

Gość slonecyna 29
no wlasnie ktos mi mowil, ze one po murze chodza, ale ja myslalam do tej pory, ze koniki polne to raczej w lasach mieszkaja, na lakach, a nie na osiedlu, gdzie same bloki.

Gość Arturion
Przelatują z drzew. Skaczą, łażą i latają, zwłaszcza te większe. Duże (do 10 cm) i zielone to są pasikoniki.

Gość gość
mialam kiedys takiego wielkiego w lazience, nie wiem skad, ale nie cholery nie mozna bylo go zabic, o malo nie dostalam zawalu :P

Gość gość
U mnie też są, zawsze o tej porze roku. Wieczorem chodzę z miotłą i sprawdzam... Mam zamiar założyć siatki na okna - nie zaszkodzi na pewno

Gość Jajca
Lubię ****** koniki polne, podaj adres to wpadnę do ciebie i im zrobię z d**y jesień średniowiecza moim magicznym scyzorykiem!?

Gość Pomagierka12345
Trochę stara ta sprawa XD Jednak koniki polne idą do światła. Możesz zastawić na nie pułapkę np. zostaw naczynie z melasą pod łóżkiem, one powinny to wyczuć i iść do tego przez co się w tym utopią ;x Możesz również kupić jakiś spray. Koniecznie uporządkuj szafę, aby ubrania były poukładane, koniki polne lubią bałagan.