Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria507

czy moze byc to ciaza

Polecane posty

hej dziewczyny 16.09 kochalam sie z chlopakiem byl to pierwszy dzien miesiaczki bez zabezpieczenia, chlopak nie skonczyl we mnie, dzis strasznie bola mnie piersi sutki sa nabrzmiale i pojawily sie na okolo grudki? czy to moze byc ciaza,

Gość tak tak dobra
może być

Gość ewelka1987...
nie to nie ciaza

Gość tak tak dobra
Ewelka ty się na temat ciąż nie wypowiadaj bo taki z ciebie znawca że szkoda słów.

troche sie denerwuje bo byla by to moja pierwsza ciaza, ale bysmy sie cieszyli.. a cykle niestety mam roznie czasem co 28,30.,35 dni

Gość tak tak dobra
Daria daj na luz -jeśli są regularne cykle to nie ma jak. A objawy to pewnie masz owulacji a nie ciąży.

kobieto stosunek w pierwszym dniu miesiączki bez finiszu w środku i ty się pytasz czy możesz być w ciąży?????? szansa 1:100000

Gość niewiedząca5
no to napewno ciąża

Gość Jo90
hmm jak nie skonczyl w srodku to jak w ciąży mozesz byc ??

no tak wiem ze jak nie skonczyl to nie bede w ciazy ale mam kolezanke gdzie facet nigdy w niej nie konczyl a jakos urodzila chlopczyka:)

Gość Jo90
w takim razie nie znam się i to nic nie pozostaje tylko czekac i zrobić test :P a co sadzisz o moim przypadku :) okres miałam: 18-23.07 17-21.08 a ostatnio dostałam okres 16go września i niby skończył mi się 21go, dokładnie 18go kochałam się z chłopakiem, ale nie spuścił się we mnie, 21go, 22go i 23go znów kochaliśmy się i za każdym razem spuścił się we mnie, jakie jest prawdopodobieństwo ciąży :D test juz w szufladzie czeka

"Nie spuścił się" :O Długość okresu nie ma znaczenia, tylko długość cyklu w przypadku szans na ciążę.