Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonio1983

dziwne zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość antonio1983

Witam, Znajomi mojej dziewczyny (22l.) którzy wrócili wczoraj z wakacji (których nigdy nie poznałem) zaprosili ją dzisiaj na obejrzenie zdjęc z wakacji gdzie byli, a potem planują wspólnie jechać do kina. Jeden z owych znajomych zabiera swoją dziewczynę, drugi jedzie sam no i zabierają tez moją dziewczynę ze sobą. Znają się od dziecka. Zapytałem dzisiaj czemu nie zabierze mnie ze sobą, a ona na to że nie bo nie..na moje pytanie kiedy mnie pozna z nimi odpowiada, że nigdy (niby żartem niby na serio).. Teraz trochę historii- Tamten co jedzie sam to tak naprawde jej pierwsza miłość i jest o nią cholernie zazdrosny i cały czas jej pisze jak to jemu na niej zależy.. Nie są już razem kilka lat, on ją zdradzał i od niego odeszła, ale dalej mają ze sobą kontakt, dzwonią piszą codziennie czasem się widują (mieszkają w jednej wiosce). Nie mam o to pretensji, że mają ze sobą kontakt ale denerwuje mnie fakt że jak z nimi gdzieś jeździ to o mnie kompletnie nie pomyśli, żeby np zabrać mnie ze sobą do kina, grilla czy wspólnie iść na te obejrzenie zdjęć itd.. Dziwne to trochę..bo rozmowa z nią o tym zawsze konczy się jej pojedynczych odpowiedziach..Powiedzcie, jakbyście zareagowali na taką sytuację i co na moim miejscu zrobilibyście. Pozdro

Gość sliweczka....
jestem kobieta .:P ale na Twiom miejscu zmienilabym laske :P

Gość sliweczka....
Czy poroże nie przeszkadza Ci kiedy przechodzisz przez drzwi? lepiej bym tego nie ujeła hahahhaah :P

Gość uhhoho
28 lat i taki naiwny... o matko

Gość hahahahaaaaaahaaa
Czy poroże nie przeszkadza Ci kiedy przechodzisz przez drzwi? hahahahahahahah, zart dnia :D:D dzieki, za poprawe humoru nogoglaszczka :D

Gość antonio1983
heh :) dobry tekst :) macie w sumie rację, nie powinienem się dać tak traktować.. tyle że zakochałem się w niej, a ona twierdzi, że kocha mnie również..

Gość onkaonline
kobieta, która kocha tak sie nie zachowuje czyny nie słowa swiadczą o miłości walnij łapą w stół ! albo rybki albo przewóż :)

Gość ile jestescie razem ze nie zna
zadnych jej znajomych? 3miesiace? jesli tak to jaka to milosc... a dziewczyna raczej zafajna nie jest jesli tak cie traktuje

Gość antonio1983
masz rację - od słów do czynów....oczami kobiet, powiedzcie, dlaczego moja kobieta może się tak zachowywać? co może być powodem takiego zachowania i tego, że nie chce mnie wkręcic w swoje towarzystwo? Pomijam fakt tamtego chłopaka, bo ona ma go w d...e i cały czas daje mu do zrozumienia i powtarza, że nigdy nie będą razem, że to tylko koleżeństwo..

Gość antonio1983
Poznałem jej rodzinę są wprządku dla mnie, a znajomych to tylko jednego..jesteśmy razem już rok i niewiem czego się boi, ona twierdzi że jej znajomi mnie nie zaakceptują..terefere jestem kontaktowym facetem i szybko nawiązuję znajomość dlatego trochę mnie to dziwi..ale spoko nie nalegam. Nigdy też nie kazałem jej wybierać między mną a znajomymi..

Gość sliweczka....
bo to nie milosc ...tylko taka gra.....uciekaj .....i poszukaj normalnej dziewczyny :P

Gość lalabosta
Jestem dziewczyną i powiem, że ona Cię traktuje źle. I teraz to co mi podpowiada intuicja, a mam dobrą, to że ona się wami (obydwoma) bawi. Trzyma Cię w garści, doskonale wiedząc, że cierpisz. Temu drugiemu w ten sposób wysyła sygnał, że z Tobą, to nie jest nic poważnego. Staram się być szczera. Jak dla mnie ona Cię nie kocha. Balansuje sobie gdzieś pomiędzy, daje sobie czas na znalezienie kogoś odpowiedniego... Jest jednak i dobra wiadomość. Jest cała masa fajnych dziewczyn, które szukają naprawdę dobrego chłopaka. Masz pecha, że kochasz akurat taką no co tu dużo mówić małpę. Na twoim miejscu postępowałabym podobnie, tzn. zaczełabym się spotykać z moimi znajomymi, bez niej. A nóż widelec spotkasz tam fajną laskę, albo ta twoja się "nawróci" :)

Gość szczerzzze??
wypytaj jaki film, jaka godzina i jakie kino. Ubierz sie jak nie ty i idz na ten film a wszystko sie wyjasni :) na moj nos to tutaj nie zle gowno jest grane

Gość Szymuś
Powinieneś jeszcze trochę po-korzystać z jej wypukłości z wklęsłości, a później zmienić pannę.

A najlepiej idź do tego kina z koleżanką. :) Miałam zaproponowac to samo co posty wyżej. Traktuj ją tak samo. Przestań naciskac żeby cię z kims poznała, sam zaznij spotykac się ze swpoimi znajomymi, bez niej. To ostatnia deska ratunku

Gość antonio1983
szczerzzze?? - a konkretniej co masz na myśli?

Gość bo ja np .. :)
"wypytaj jaki film, jaka godzina i jakie kino. Ubierz sie jak nie ty i idz na ten film a wszystko sie wyjasni na moj nos to tutaj nie zle gowno jest grane" zanujace i mega ponizajace

Gość sliweczka....
Ty chyba nie chcesz zrozumiec co sie do Ciebie mowi ...chlopie zrozum ze to taka gra ....Tobie mowi jedno a jemu mowi co innego...nigdy was nie pozna bo by sie wydalo ..:P

Gość antonio1983
Wątpię żeby mnie zdradzała z tamtym, po tym jak wiem, że jej tata zdradzał matkę i jeszcze ten jej były również ją zdradzał to wiem jedno, że brzydzi się takimi sprawami.. więc to nie wchodzi w grę. ..jeśli chodzi o pójście do kina jako pan incognito to też odpada, bardziej nastawiony jestem na obserwację jej zachowania..aale czy o to chodzi w miłości? :/ Napewno nie..

Gość sliweczka....
hahaha dobra tylko pozniej nie placz na forum ze ci laska rogi zrobila a Ty biedny nie wiedziales...:P pozdrawiam bo widze ze Ty nie chcesz zrozumiec co sie do Ciebie mowi ...milego dnia

Gość antonio1983
sliweczka.... rozumiem co się do mnie pisze :) napewno na forum nie będę wylewał takich rzeczy.. Dziękuję za krytykę i Tobie również miłego życzę :)

Gość sliweczka....
to nie krytyka ..czasami ludzie nie chce wiedziec i zrozumiec bo prawda ich boli....na 100 % to ci nie powiem ze mam racje ....moze sie myle....a moze zeby sie przekonac musisz byc stanowczy ...albo jedziecie razem albo nikt ..zobaczysz co zrobi i bedziesz mial odpowiedz na twoje pytanie :) pozdrawiam ....

autorze, czy ty jestes jednym z tych mezczyzn, ktorzy lubia byc ponizani przez kobiety? ona jest maniputantka, nie nadajaca sie do zwiazku, ale moje pyt. brzmi co jest z toba nie tak, ze sie na takie traktowanie godzisz?

Gość antonio1983
mnie prawda w oczy nie kole.. stanowczym można być, ale nie zaborczym. Nie jest moją własnością i nie będę jej na siłę wszystkiego zakazywać. Wiem, że to nie jest dobry materiał na dziewczynę, nie do końca podoba mi się jej zachowanie i mówię jej to wprost. Z początkiem związku mi to jakoś nie przeszkadzało, ale po roku to pojawiły się znaki zapytania apropo jej życia prywatnego, które tak chroni. Ostatecznie po przemyśleniach zakończę tą znajomość.. Dzięki wszystkim za rady! Pozdrawiam

wyjasnienie, dlaczego nie bierze cie do znajomych...poniewaz nie traktuje cie na powaznie i planuje, ze i tak zostaniesz wyeliminowany

Gość stary_maz
najlepiej dobrze ja przelec, a potem z nia zerwij, uzyj sobie ostatni raz na pozegnanie.

Gość antonio1983
''wyjasnienie, dlaczego nie bierze cie do znajomych...poniewaz nie traktuje cie na powaznie i planuje, ze i tak zostaniesz wyeliminowany'' Może i coś w tym jest..