Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexiflexi84

jaki wibrator wybrac?

Polecane posty

Gość sexiflexi84

Zastanawiam sie nad kupnem wibratora, moj maz wyjezdza na 3 miesiace niestety:( jestem kompletnie zielona jezeli chodzi o wibratory ale chcialabym cos co pobudza rowniez lechtaczke;) patrzylam na allegro wibratory kroliczki ale chcialabym poznac najpierw opinie kogos kto ma taki wibrator:)czy naprawde one taki cuda czynia?;)

Gość ptysiaczek
też mam podobny problem bo zupełnie się nie znam mam ochotę spróbować z takim żelowym - ładnie wygląda i jest niedrogi, patrzyłam na allegro

Gość najlepszy jest *sybian*
reszta to namiastki! :D 🖐️ :classic_cool:

Gość Kasia .....................
kupilam sobie kiedys wibrator, z tych zdaje sie klasycznych, bez dodatkowego "wspomagania" lechtaczki. I powiem Wam, ze nietrafiony wybor. Zeby sie podniecic (a juz na pewno, zeby miec orgazm) potrzebuje czegos wiecej, niz samej penetracji pochwy. Najlepiej, oczywiscie, zeby byl to caly facet :D z jego twardymi miesniami, ciezarem ciala na mnie, zapachem, glosem...same wiecie ;) nie da sie tych wszystkich bodzcow zastapic jednym tylki atrybutem. Nawet gdy mam ochote na seks, a jestem sama, wybieram zaspokajanie sie ...paluszkami, a nie wibratorem, ktory lezy gdzies na polce w szafie i nawet o nim nie pomysle. gdybym dzis miala ponownie kupic jakis wibrator, to z pewnoscia skupilabym sie na takich ze stymulacja lechtaczki. Przede wszystkim lechtaczki.