Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona...

czy moge byc w ciąży???

Polecane posty

Gość zaniepokojona...

hej mam 20 lat i 1,5 rocznego synka , od jakiegos miesiaca zauwazylam ze mam duzo więcej wydzieliny z pochwy krótko mówiąć cały czas chodze mokra , jest to taka biaława wydzielina bez zapachu , nic mnie nie swedzi nie piecze... dzien puzniej zauwazylam ze leci mi mleko z piersi... mialam miesiac temu okres, mam dziwne zachcianki typu sledzi, szynka z musztarda.. zrobiłam test i wyszedł negatywny , pozatym leko wytwarza sie dopiero w puzniejszych miesiącach nie napoczątku, do tego czuje jakis dziwny ból w podbrzuszu , nie boli cały czas tylko tak napadowo , bardzo z męzem uwazamy nie planujemy więcej dzieci narazie , zawsze stosujemy prezerwatywe, mieszkamy na 2 pietrze i łapie mnie zadyszka jak dotre do domu, wczesniej nawet nie poczułam że wyszłam tych kilka schodów... jednak test wyszedł negatywnie niewiem co o tym myślec , dzieki za odpowiedzi:)

Gość nika nika*
Jezu..... Z choinki się urwałaś? Idź do lekarza.... Bo jakakolwiek wydzielina z sutków ( nie licząc okresu laktacji) to nie jest dobry objaw.

Gość to mnie załamuje juz...
...te wszystkie durne baby pytające na forum czy mogą być w ciąży !!! A CH..J WIE!!!! i weź dziecko slownik czasem , bo skoro masz 20 lat i 1,5 roczne dziecko to w ciążę zaszłaś dość wcześnie i chyba edukacji nie skończyłaś...

Gość zaniepokojona...
jestem juz zapisana do lekarza ale jestem ciekawa więc chciałam spytać was:)

nie rozumiem , kazda pyta czy jest w ciazy a skad mamy to wiedziec?? Idz do lekarza . Bo zaraz zleca sie pomaranczki i zaczna po tobie jechac bezpodstawnie Ps. jest tutaj 3/4 takich tematow polukaj na macierzynstwie , napewno ktos mial taki problem

Gość zaniepokojona...
skonczyłam szkołe teraz studiuje i nie zycze sobie takich komentarzy... a synek był planowany wiec nie ypowiadaj sie o mnie jak mnie nie znasz..

Gość matko i córko!
zaplanowałaś dziecko będąc jeszcze niepełnoletnia? uffff.... jak ty dostałaś się na studia? jak ty maturę zdałaś robiąc takie byki?

Dajcie dziewczynie spokój, ma problem chce porady. A co jak dziecko, to nie mogła skończyć szkoły uczyć się dalej???? no kurwa paranoja.

Gość zaniepokojona...
tak zaplanowałam dziecko będąc nie pełnoletnia bo bardzo chciałam miec dziecko i wcale nie żałuje robie byki bo szybko piszę i nie patrze na ortografie, pozatym to moja sprawa kiedy chciałam mieć dziecko... synka karmiłam krótko około miesiąc bo dłużej nie mogłam, odczepcie sie od mojego wieku i byków o co innego pytałam..

Spokojnie, myślę że to jakieś zmiany hormonalne, a nie ciąża. Lekarz penie zrobi Ci szereg badań, i będzie dobrze. A dokuczanie olej, Pewnie wiele tu osób w wieku trzydziestu kilku lat dalej siedzi u rodziców na garnuszku, i się dziwią jak tak młoda osoba mogła założyć rodzinę i do tego to zaplanowała.

Gość zaniepokojona...
dzieki rozsan:) jak okaze sie ze ciąża to trudno i tak będe szczesliwa :) ale gdybym mogła poczekac chociaż 2 lata to wole zaczekac:) niewiem czemu ludzie tu sa tacy złośliwi...