Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to total!@#$

była żona mojego partnera chce się ze mmą zaprzyjaźnić

Polecane posty

Gość to total!@#$

mi się z tego śmiać chce bo ją ze mmą zdradzał w końcu zostawił ją dla mnie co robić bo brakuje mi już pomysłów jak ją spławiać

Gość do zatesknilem:((((((
powiedz wprost, ze nie uwazasz to za zdrowa sytuacje. Swoja droga dziwie jej sie, ze sie chce z toba przyjaźnić, chyba że to taktyka:P

Gość to total!@#$
też o tym myślałam że chce nas tak skłucić ale ona jest jakaś nie normalna a z drugiej strony nie powiem jej przeciesz spadaj czy coś takiego bo mi głupio

Gość sliweczka....
hahaha ja bym nie powiedziala spadaj....tylko spie.... :P kobieto skoro ona nie miala klasy i CI meza zabrala to o czym Ty jeszcze myslisz..pogon ja !!!

Gość serer
sliweczka, czytanie ze zrozumieniem sie klania...

Gość bo ja np .. :)
uwazam "kobieto skoro ona nie miala klasy i CI meza zabrala to o czym Ty jeszcze myslisz" ze cos ci sie pomieszało :) to ona jej zabrała faceta to tyle..a po za tym wygrała lepsza ze tak powiem...podejrzewam ze tamta co sie chce z toba "zaprzyjaznic' predzej ma wiekszy szacun do ciebie niz do swojego eks meza :) który na chwile chwile obecna jest dla niej "mniętki bez charakteru". ogolnie ceni sie faceta który sie nie da odbic :)a on sie dał..wiec ty stoisz wyzej w rankingach niz on :0 nie doszukiwałabym sie tu taktyki odbicia go bo juz ty wiecej dla niej znaczysz niz on... z dwojga złego oboje nic nie znaczycie ale ja sie na was patrzy ty wiecej masz do "zaoferowania jej" niz on ... wiec olała bym bo patrzac na ogoł nie tylko na was dwoje to jestescie na dnie 'rankingu" :)

Gość sliweczka....
o kurcze to chyba CIEBIE TRZEBA POGONIC HAHAHAHA :p nie lubie kobiet bez klasy :\ pełno facetow na swiecie dlaczego czepiac sie juz tego zajetego :P masakra tak na marginesie to mam nadzieje ze byla bardzo wam namiesza i teraz ona CI meza odbije hahahah :)