Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emusiowaaaa

MACIE EMU ??? / PODOBAJĄ SIĘ WAM ???

Polecane posty

Gość emusiowaaaa

Oczywiście mówie o oryginalnych a nie podróbach. Ja mam stingery HI chestnut i planuje zakup kolejnych :)

Ja mam,z tamtego roku.. Wygodne są,to na pewno :-) Nie wiem,czy teraz tez będe w nich śmigac,przeszło mi to napalenie na nie :-)

Gość 684628642482464
mam zwykłe bronte , w tym roku kupiłam stingery PUTTY , kocham je!!!!!!!!

Gość droga baba
nie mam, nie miałam i nie zamierzam mieć może sa wygodna, może ciepłe, ale brzydkie jak noc bezgwiezdna

Gość __l__l___
podobaja sie mi ale nie stac mnie zeby wydac 500 zl na nie :/ nosze podróbki ale i tak je lubie

Gość alinkamalinka888
mam 4 pary , planuje zakup 5 ! moje ulubione buty:) chodze w nich nawet latem do krótkich szortów, kocham taki styl

Gość _LADYDZAGA_
mam stingery Aubergine , takie różowe z domieszką wrzosu, i bronte szare charcoal, teraz poluje na stingery hazelnut lub chocolate

Gość MADZIAAAAAAAA
kupiłam tydzień temu model Illoura w kolorze chestnut z USA i czekam na paczke, nie moge sie ich juz doczekac!! zbieralam na nie pol roku, mam nadzieje ze warto bylo, wyniosly mnie ponad 700 zl :/

Gość takajednawalnieta
wole UGGi

Gość RIRRII
KOCHAM, OBECNIE MAM 4 PARY, JEDNA MUSIALAM WYRZUCIC BO SIE JUZ ZNISZCZYLY, I TAK SAMO JAK KOLEZANKA WYŻEJ NOSZE JE O PRAWIE KAZDEJ PORZE ROKU, OBOJETNIE CZY ZIMA CZY LATO, WYGLADAJA SWIETNIE DO SZORTOW I SUKIENEK , TYLKO W POLSCE BYM SIE NIE ODWAZYLA TAK WYJSC NA ULICE, PEWNIE BY MNIE WYSMIALI, TU GDZIE MIESZKAM WIELE DZIEWCZYN TAK NOSI I TO JEST NORMALNE , A W POLSCE PEWNIE PATRZA JAK NA KOSMITE, CZY SIE COS ZMIENILO HMMM??

nie wiem , ale zawsze kogo widze w tych butach , to są jakoś wykoślawione , pieta idzie do środka - wyglada to okoropnie.

Gość 09090909090909090999
to najcieplejsze buty na swiecie, kiedys mi sie nie podobaly ale teraz je uwielbiam, latem nie odwazylabym sie w nich wyjsc, nie jest wam goraco \?!!

Gość alinkamalinka888
jak są wykoślawione to znaczy ze podróby !!!!!! takich nie wolno nosić dla własnego zdrowia bo niszczy sie kregosłup !!! jak EMU to tylko oryginalne bo inaczej moa zrobic straszne szkody !!!! ja nosze w polsce normalnie , czasem sie ktos glupio na mnie popatrzy ale nie zwracam na to uwagi i nie jest wcale cieplo :) one tak jakby izolują od tego upału i jest mi chłodniej niż w japonkach :)

Gość just..me
Ja mam 3 pary. Pierwsze w kolorze chocolate wiązane naokoło, nie pamiętam nazwy modelu. Drugie czarne bronte hi, a mój najnowszy nabytek to stingery orzechowe lo. Stinger są najlepsze wg. mnie, jeśli kupię jeszcze 1 parę to będą to szare stinger hi.

Gość Madzix9090
haha myslalam ze tylko ja nosze EMU latem :D mieszkam w wiekszym miescie i nikt sie nie patrzy ale nie chcielibyście widziec jaka byłam rozrywką dla całej wsi jak pojechalam na wieś do ciotki :D :D

Gość Madzix9090
ja wlasnie chce tez stingery teraz szare tylko LO , a powiedz mi masz porównanie LO do HI ? duza roznica jest ?

Gość KOKO_SZANELKA
JA WLASNIE SIEDZE W PRACY W EMUSIACH :) MAM ILLOURA ORZECHOWE LATEM TEZ NOSILAM CZASEM, ALE JEDNAK MIESZKAM W MALYM MIASTECZKU I DENERWOWALY MNIE SPOJRZENIA NIEKTORYCH, TAKZE RZADKO NOSILAM PRZEZ LATO , DLA NIEKORYCH NAWET O TEJ PORZE TO DZIWACTWO :///

Gość kendzia2390
Uwielbiam te buty.Kupiłam je dwa lata temu,niestety od soli sypanej na snieg zrobily sie plamy,zatem musze w tym roku kupic nowe.I postanowiłam że tym razem znowu je sobie kupie.Sa swietne,idealnie pasuja do jeansow,krotkich spodenek,jeansowych mini spodniczek.Naprawde polecam,EMU rzadza!!

Gość Do kendzia
spróbuj wyczyścić tą sól skórką od chleba - pomaga !!!

Gość 888888888888888
kocham!!!!!!

Gość bukaaa
Mnie się nie podobają. Pytam z ciekawości - czy jak wyjdziecie na chlapę śniegową, to da się je potem doczyścić?

Gość zxzxz
Zawsze byłam przeciwna emu, ale zmieniłam zdanie, kiedy takowe dostałam. Są ciepłe i wygodne, więc w zimę będę śmiało w nich śmigać (tym razem kupię sobie beżowe, miałam czarne :) )