Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwgjbwkjgnrwh

Facet zamieniał mi przez 3 miesiące tabletki tak żebym zaszła w ciąże

Polecane posty

Gość krwgjbwkjgnrwh

Teraz spodziewam się dziecka, jestem załaman, mam cudowną pracę, życie przed sobą, a on to wszytsko zniszczył. Przyznał się dzisiaj i naciska na małżeństwo. Jak moge wyjść za kogoś takiego, kto złapał mnie na dzieciaka w tak okrutny sposób. Dałam mu ostatnią receptę do wykupienia na 3 opakowania tabletek, on ją podarł, a sam kupił jakieś lewe w sklepie internetowym. Zniszczył mi życie, zaraz zakopie się w pieluchach i skończy się wszystko, a mam dopiero 25 lat, nigdy mu tego nie wybaczę, jak mógł zniszczyć mi życie. On jest ode mnie starszy ma 30 lat, ale to nie powód żeby mi to zrobić. Jestem załamana!!!1

Gość sjcslk
no i gimgowno na dzis lekcje zakonczylo

Gość usuń ciążę i rzuć faceta
bo to zwykły smieć:O

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
buhahaha, no ja bym sie nie zorientowala jakby mi pigulki na Witamine C zamienili :P:P:P

Gość krwgjbwkjgnrwh
Ciebie to śmieszy? Gardzę nim, w ten sposób przywiązał mnie do siebie, zniszczył moją karierę, jak on mógł mnie tak okłamywać. Teraz się tłumaczy, że musiał pomyśleć za nas obu:( Zniszczył mi życie

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
0/10

Gość krwgjbwkjgnrwh
kupił takie specjalne, łudzaco podobne do moich nie byłam wstanie się zorientować:( Jak mam teraz usunąć te ciąże? Przeciez to nielegalne, a on już wszytskim rozgadał, że będzie ojcem:( Jest mega dumny, ale mi nie jest do śmiechu

Gość krwgjbwkjgnrwh
Dla Was to ok? To najgorsze co facet może zrobić kobiecie, zdolnej, zaradnej, realizującej się w pracy

jakie słodkie :) uroczy mężczyzna:) powiem ci tak tragedii nie ma. ludzie mają gorsze problemy. a ty będziesz mamusią. fajnieeee :)

Gość tabletki poronne zamów z
internetu , koszt to ok 300 zł , poradzisz se

Gość ale do kogo ty masz pretensje
weź dziewczyno, aby samej sobie nie kupić tabletek anty?? Po co prosisz o to faceta... Miej pretensje do siebie, że zaufałaś nieodpowiedniej osobie. Poza tym co z ciebie za kobieta, która myśłi o aborcji. Jak facet chciał mieć dziecko to pewnie pomoże Ci w obowiązkach... A to że jest dumny to powód do radości. Rozumiem,że zachował się jak jakiś pojeb, bo zrobił tak jak niektóre kobieety, wziął Cię na dziecko. Ale czy ty rozmawiałaś z nim na ten temat, mówiłaś mu że nie chceesz, że chcesz się rozwijać zawodowo?? Piszesz że on ma 30 lat- może dla niego nadszedł już ten czas, fakt postąpił źle ale może jakoś odnajdziesz się w nowej roli. W końcu to nowe życie i dlaczego chcesz decydować o jego zakończeniu skoro nie decydowałaś o rozpoczęciu.

Gość ja bym zamówiła tabletki
poronne, usunęła tą ciążę, a znajomym i rodzinie opowiedziała, że poroniłam przez niego, bo bardzo naciskał na to małżeństwo, ogólnei był świrem i furiatem, popchnął cię w awanturze i zabił własne dziecko :D :D :D

Gość paskudny pomysł
Jeśli to prawda, to twój partner po prostu z Ciebie zakpił. Brak szacunku, jak można tak kogoś wyrobić, to musi być przecież decyzja Was obojga. Jeśli chodzi o ciążę, ja ogólnie polecam macierzynstwo dla mnie to świetna sprawa, ale jeśli nie chcesz to nie wiem co Ci doradzić. Na pewno nie tabletki za 300 zł z netu, bo jeszcze zaszkodzisz swojemu zdrowiu!!!!

Gość Drohojevska
a ty oczywiscie nie odrozniłaś jakichś witamin od tabletek anty, ktore sa specjalnie oznaczone i przeciez jest na nich nazwa :D prowokacja :o