Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendzia2390

Torebka-podoba wam sie?

Polecane posty

Gość mysłowianka
trochę kiczowata ale najgorsza nie jest

Gość kendzia2390
TO WYSLIJCIE MI JAKIES PROPOZYCJE.z GORY DZIEKUJE:*

ta druga bardziej mi sie podoba, ma w sobie troche charakteru. na codzien do jeansow, swietna!

Gość gfhbhftruh
bardziej na tak jestem niz na nie, aczkolwiek szalu nie robi, jednak nigdy za tą cene :O

Gość kendzia2390
franczeskaaaaa niestety zadna nie jest w w moim guscie mam 20 lat i nie odpowiadaja mi takie ale dziekuje za pomoc

Gość kendzia2390
gfhbhftruh Oj cena!!!tak...lekka przesada...a to jeszcze obniżka!!:P

Gość kendzia2390
franczeskaaaa nie podobaja sie mi teczki,kojarza sie mi z kujonami:P dla mnie one psuja caly stroj...ale to kwestia gustu Wiem jestem wybredna:)

kendzia jak masz 20 lat, to bardzo co pasuje, wlasnie dla takiego przedzialu wiekowego sa one projektowane franczeska, mloda jestes dziewczyna, a gust totebkowy jak dla babci :D troche poszalej!

hm :) mi się bardzo podobaja, no ale tak to kwestia gustu. ja się staram ubierać tak dosyć z detalami staromodnymi dlatego mi to odpowiada.

ja się podobnie do tego ubieram - http://www.google.pl/imgres?q=torebka+teczka&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=G5bmRx1xoUdA5M:&imgrefurl=http://xarchiwum.pl/11410/river-island-chung&docid=179GJZBMZnNmpM&w=601&h=766&ei=_IeATpCBPcic-wbyqZySDQ&zoom=1 . czasem wpycham bluzki do srodka np itd. dlatego mi tak pasuje. a tamte torebki są ladne ale myslalam ze autorka jest starsza

Gość kendzia2390
dziekuje wam za rady..jednak zdecyduje sie zakupic ta z kokardka.Mam nadzieje że nie bede żałowac:)Buziaki dla was:*