Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmjjjjaaammmm

prawko jutro egzamin

Polecane posty

Gość mmmmjjjjaaammmm

prawko

Gość mmmmjjjjaaammmm
Jutro mam egzamin juz piaty z kolei, zawsze oblewam na miesice. Teraz zmienilam word i tym samym samochod i boje sie luku, wcale mi nie wychodzi boje sie chce mi sie wymiotowac z nerwow

Gość Nie tylko teściowe są złe
Witaj mnie to czeka za tydzień i też 5 raz. Ech już po malu tracę nadzieję

Gość piekny dzien,,,
a gdzie zdajesz egzamin autorko?ja zdawałam 6 razy:-)i sie nie poddałam i ty tez dasz rade

Gość kola123a
dzis trenowalam pierwszy raz jazde po luko do tylu i ani razu mi nie wyszlo :( a trenowalismy godzine , instruktor mnie zalamal ze sie nie naucze jezdzic w 30 godzin , czy to normalne ze mi nie wychodzi ??

Gość mmmmjjjjaaammmm
Najgorszy dla mnie jest ten stres. Chcialabym podejsc do tego ze smiechem (oczywiscie nieprzesadnym) a ja po prostu cala sie trzese. Musze nauczyc sie przez dzisiejszy wieczor w calosci olac ten egzamin:) A jak Ty radzisz sobie ze stresem? I nie trac nadziei, jutro duza kumulacja w totolotku jak wygram to kupie sobie samochod z szoferem:) Moze tez sprobuj

Gość mmmmjjjjaaammmm
W Lomzy, wczesniej w Bialymstoku. Pewnie ze to normalne ze Ci nie wychodzi:) I nie sluchaj instruktora:) oni czasem staraja sie wywolac presje zeby namowic na wykupienie dodatkowych godzin szkolenia

Gość szz
ja będe zdawac w ciechanowie. jestem po 5 lekcji i narazie cienko mi idzie. boje sie ze nie zdaze zaliczyc przed nowym egzaminem

Gość word bydgoszcz
Ja mam w srode :D najbardziej sie boje ze obleje na jakis bzdurach typu nie wlaczenie swiatel/ zapomnienie o recznym/teoria itp ;D łuk zawsze mi dobrze wychodzi ale nauczylam sie go w 100% po jakis 10 godzinach wiec sie nie przejmuj :) nauczysz sie praktyka czyni mistrza :)

Gość kola123a
wlasnie ja takie odnosze wrazenie ze probuje mi wmowic ze sie nie nauczei wszystko robie zle , i w sumie 2 godziny probuje go przekonac ze idzie mi calkiem dobrze, pozatym nie odpowiada na moje pytania i czuje jakby celowo chcial mnie zamotac :/, jezdzimy na trudne ronda i skrzyzowania i wmawia mi ze juz powinnam wiedziec i plynnie jechac wyjezdzilismy juz 14 godzin i nie wiem czy zmienic instruktora , pozatym nie mam pewnosci ze nastepny bedzie lepszy

Gość mmmmjjjjaaammmm
A moze ktos kto tak jak ja przyzyl kilka egzaminow podzieli sie ze mna sposobem na stres??

Gość word bydgoszcz
zmien nic nie szkodzi, Ty płacisz to wymagasz.

Gość hejka ....['
TEZ MAM JUTRO :( TO JUZ KURWA JAKAS PORAZKA!! TYM RAZEM ODSTRZELE KOMUS TAM LEB!! POWIEDZCIE JAK MOZNA OBLAC KOGOS ZA GOWNO W OSTATNIEJ!!OSTATNIEJ MINUCIE???KIEDY WSZYSTKO BYLO WYKONANE POZYTYWNIE I ODHACZONE NA ICH ZJEBANYCH SWISTKACH ??!!POLSKA K U R W A BEZNADZIEJA!!

Gość hejka ....['
polskie prawo jazdy to kurwa totalna porazka!Zlodziejstwo i frajerstwo!!brak slow. Ja stwierdzilam, ze zbiore liste osob, ktore zdaja ponad 10ty raz i zlozymy oficjalna skarge na word.

Gość szz
czuje ze za jakis czas dołącze do tych osob

Gość mamutkowa
Dla mnie szósty raz był szczęśliwy. :)

Gość mmmmjjjjaaammmm
kola ja mialam takiego instruktora. Nie zmienilam, nie nauczyl mnie nic... teraz przy doszkoleniach nauczylam sie wiecej niz przez caly kurs. Ehh dziewczyny jakies rady na stres?

Gość mmmmjjjjaaammmm
prosze niech mnie ktos odstresuje

Gość word bydgoszcz
hejka -> w ostatniej minucie na czym oblalas? ja mam w srode 1 egzamin i staram sobie wmawiac ze moge go poprawic, na tym zycie sie nie konczy ale... szkoda mi kasy i czasu ;/

Gość pollk
-na stres polecam tabletki uspokajajace-oczywiście ziołowe, zeby mozna było bezpiecznie prowadzić -jak cokolwiek przeszkadza Wam w instruktorze-zmieńcie go, a najleiej zmieńcie szkołe-oni prowadzą tylko do wykupienia przez Ciebie jak najwięcej ilości dodatkowych godzin - przez godzine raczej nikt nie nauczył się jeździc do tyłu na łuku- zależy jaką metode przedstawił ci instruktor

Gość Nie tylko teściowe są złe
Mój sposób na stres. He energy drink i mars. Stresu właściwie nie czuje tylko ta presją że to egzamin... Najmniejszy błąd i koniec. To mnie denerwuje. Na egzaminatorów też nie mogę winy zwalić bo są mili pomimo że oblewaja. Cóż pewnie jeszcze nie potrafię jeździć tak jak należy

Gość hejka ....['
oblalam na rownorzednym, ale wlasciwie nie musialam, bo zahamowalam roznoczesnie z egzaminatorem, widzac jakies 30 m dalej L, ktora wyjzezdzala :( jakas porazka. Wcisnal mi hamulec i podziekowal, wiec zaczelam mu tlumaczyc, ze ja rowniez wcisnelam, co mozna sprawdzic na kamerach a on do mnie : ale przeciez bedzie pani jeszcze tu zdawac, wiec warto ?????

Gość szz
na miescie mozna zrobić podobno jeden błąd, to prawda? i to musi byc chyba jakis drobny błąd...wiece cos o tym?

Gość hejka ....['
zadne tabletki uspokajajace !!! spowalniaja reakcje i usypiaja !! Zjedz cos fajnego co lubisz, wez sobie iPoda z ulubiona muzyka. Ewentualnie red bull kilka godzin wczesniej.

Gość word bydgoszcz
acha ;/ boje sie jeszcze ze on o sekunde wczesniej wcisnie mi hamulec mimo ze mialam zamiar zahamowac ;/

mmmmjjjjaaammmm spróbuj prostej metody: przy cofaniu (bardzo wolno jedź- większa kontrola )zrównaj drugi słupek z lusterkiem i wykonaj cały obrót kierownicą w prawo. jedź aż do momentu wjechania na prostą i wykonaj obrót w lewo.

Gość word bydgoszcz
i duzy bład powodujacy zagrozenie i oblane ale drobnych mozna zrobic kilka z tym ze jeden konkretny max dwa razy

Gość word bydgoszcz
zreszta to zalezy od szanownego egzaminatora... lilitka ja tez tak robie :) zawsze wychodzi :) po odkreceniu w lewo obserwuje tlyko lewe lusterko i robie lekki obrot w prawo jak widze ze zjezdzam za bardzo na lewo

Gość mmmmjjjjaaammmm
To wypije kakao i zjem pop corn;p kurde mnie to przytlacza ze codziennie ludzie umieraja, doznaja przeroznych zawodow, cierpia, gina w wypadkach a ja nie potrafie uwolnic sie od presji tego egzamiu. Widze tylko siebie, tkwie w egocentryzmie. Interesuje mnie tylko moj egzami, moj lęk i nie potrafie odpuscic. Usiasc z boku na chwile przed tym cholernym egzaminem spojrzec w niebo odetchnac i ze zdumieniem stwierdzic ze jak nie zdam to sie swiat nie skonczy.

Gość word bydgoszcz
daj znac jutro jak Ci poszlo :)