Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Czy ja sobie z tym poradzę?

Polecane posty

Mam dzisiaj na 21:30 do pracy i będę tam do 6:30 wypiłem już 2 kawy i 2 tigery, nie wiem co dalej.

za kazdym razem jak masz w reku taki wspanialy produkt, pomysl sobie, ze jakas piekna kobieta bedzie sie nim rozkoszowac ;)

Gość Huhuhu i nic
Dasz radę. Ja robiłam już od 8:00 do 6:00 następnego dnia więc jak kobietka dała radę to ty tym bardziej :D

Wiesz to bardzo ciężka praca. I zastanawiam się czy dadzą mnie na zawijalnie, gniotowniki lub mieszadła(w miejscu którym trzeba jeszcze wysprzątac :( ) módlcie się za mnie.

nie wazne co tam robisz, tylko, ze bierzesz udzial w stwarzaniu czegos pysznego :)

Gość Huhuhu i nic
Modlę się

No tak :O biorę udział, ale aż mam obawy co będzie w październiku :O 870 złotych wypłaty brutto i nie wiem ile to będzie netto :O

Pracowałem 7 dni przez 7,5 h - 8 złotych brutto za godzine 1 dzień sobota 7,5 h - 12 złotych brutto za godzine W tym tygodniu 5 nocek po 9 godzin - 12 złotych brutto za godzine

Tak bo pracowałem od 15 września, na ochotnika wziąłem tylko jedną sobotę. Mało? prawda.

chyba najwiecej bys zarobil pracujac w weekendy i na nocki, nie wiem jakie macie podatki, ale na oko to odejmia ci jakies 150