Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

Czy mogę teraz zmeinić preparat na włosy??? wypadanieee

Polecane posty

Gość ihaha

po intensywnym odchudzaniu mam problem z wypadaniem włosów. od prawie 2 miesiecy biorę humavit- drożdże piwne i witaminy ACE. Niestety wydaje mi się, ze efekty są słabe, choc wiem, ze trzeba na nie troche poczekać. Moja znajoma była w tej samej sprawie u dermatologa i on polecił jej silicę, belisse lub revalid. Czytałam teraz składy tych preparatów i sa nieporównywalnie bogatsze od mojego humavitu. Czy mogę teraz przerwać branie moich tabletek i zacząć brać inny preparat? Zastanawiam się, bo może teraz w koncu po takim czasie brania byłby jakiś efekt, a jak zmienię, to moze znowu bedę czekać 2 miesiace na efekt.... Ktos mi poradzi??

Gość ihaha
pisałam tu już 3- 4 razy z różnymi problemami i nikt nigdy nie odpisał, masakra po prostu

Gość ihaha
dziękuję:) to chyba zmienię, te inne preparaty mają o wieleeee bogatszy skłąd. tylko teraz który wybrać? :)

nie stosowałam żadnego z nich , porównaj sobie skład i wybierz najlepszy . albo zapytaj aptekarke co jej zdaniem jest lepsze , one maja wieksza wiedze na ten temat niz my