Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość INKA1234

2 różne kierunki?

Polecane posty

Gość INKA1234

witam. mam problem, ktory wynika z mojej wlasnej winy. od dziecka chcialam studiowac architekture, poniewaz jestem dobra z matematyki i lubię różnego rodzaju prace techniczno - plastyczne. był to taki mój plan, ale ze względu na problemy rodzinne, w liceum przestałam o tym myslec, zagapiłam sie i nie poszlam na kurs przygotowawczy z rysunku. Mature rozszerzoną z matematyki zdałam bardzo dobrze i zapisalam się na informatyke ( nigdy nie byla moją pasją, ale chciałam wybrać jakis kierunek związany z matematyką, a ten był mi najbliższy ). teraz zastanawiam się czy może jednak nie powinnam w tym roku zająć się rysunkiem i spróbować za rok (chociaż raczej nie chcialabym mieć roku przerwy, bo wiem jak trudno potem zacząć). a może zrezygnować z tego pomyslu i pozostać przy informatyce? do tego np na trzecim, czwartym roku rozpocząć architekture zaoczną i popraktować ją bardziej jako drugi zawód, pasję.. do tego czasu przygotowałabym się z rysunku i jakis ogolnych podstaw. zastanawiam się co myslicie na ten temat, który zawód jest bardziej opłacalny, czy warto rezygnowac całkowicie z informatyki, (którą też darzę sympatią) i przede wszystkim której uczelnie mam o wiele bliżej ( wiem, ze to mało ważna sprawa, ale to jednak 2 godziny dziennie przejazdow więcej). CZY WARTO MIEĆ WYKSZTAŁCENIE W DWÓCH CAŁKIEM RÓŻNYCH KIERUNKACH? proszę o podpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować