Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka..25

mój facet postawił mi warunek...

Polecane posty

Gość Lidka..25

Gdy się poznaliśmy byłam szczupłą dziewczyną z malutkim biustem. Raczej mu się ten biust nie podobał, nigdy nie mówił tego wprost, ale np. oglądał się za dużymi biustami, lubił w filmach duże biusty. Potem przytyłam ok. 20 kg, jestem teraz trochę zaokrąglona, bardzo mi poszło w biust - jest teraz duży i okrągły. Przyznaję sama, że naprawdę fajny, kiedyś marzyłam o takim. Facet postawił mi warunek: mam schudnąć, ale mam mieć taki biust jak teraz. JEgo ideałem urody jest szczupła dziewczyna z dużym biustem. Mówi że tak sobie mogę ułożyć ćwiczenia, by chudnąć ze wszystkich partii ciała, ale biust ma zostać taki jaki jest. A mi się wydaje że przy odchudzaniu raczej nie będę miała wpływu na to gdzie i co mi chudnie? Zle mi :( Wtedy mu się nie podobałam i teraz mu się nie podobam :(

Gość to jest zart prawda
? idiota z niego, powiedz mu, że jak mu się coś nie podoba to niech spada na drzewo. zawsze leci z cycków

Gość Lidka..25
Na serio to nie jest prowo. W ogóle skąd taka myśl? Czy jestem jedyną dziewczyną, której facet każe się odchudzać? Przy jednoczesnym założeniu że większość facetów nie lubi małych biustów...

Czy jestem jedyną dziewczyną, której facet każe się odchudzać? Jedną z niewielu ( nie licząc kafeterii), która posłusznie dostosowuje sie do "dziwnych " zadan "mężćzyzny":P Powiedz lubemu, zeby sobie powiekszył kutasa i mózg, wtedy Ty schudniesz a cycki zostaną bez zmian :)

jak schudniesz, musisz kupic sobie nowy biust :D i najlepiej nowego faceta, zeby pasowal do tego nowego biustu

Gość ghhghfhnnnnnnnnnnnnn
nie no nie jedyna , pelno jest takich debilek jak ty, dobrze ze ja mam normalnego faceta, ja pierdole , trudno uwierzyc ze z takim jestes, nawet mi ciebie nie szkoda , ze tez dajasz tak soba pomiatac,zero szacunku z oby 2 storn

Lidka ,... hah mnie spotkało to samo .. facet perfekcjonista, i ciągle coś, ciągle coś mu nie pasowało .. pewnie zapytasz co ja w takiej sytuacji ? przy kolejnej awanturze pełnej oczywiście wypominania mi mankamentów mojej urody, chwyciłam za torbę i zaczęłam się pakować, po czym włączyłam kompa, weszłam na stronę taką randkowo- erotyczną, gdzie się takie ładne, zgrabne panie ogłaszają, i kazałam mu tam szukać wybranki.. i o dziwo, rozpakowana byłam w 1 minutę ,, a potem wręcz proszenie bym nie odchodziła. Ale o siebie dbam, i chudnę sobie i ćwiczę ale dla siebie nie dla idioty!

Autorko, pod względem intelektualnym dopraliście się doskonale. :) A jak Twój facet Ci powie, że preferuje Murzynki to wysmarujesz gębę węglem i wywiniesz wargi na zewnątrz?

Gość Lidka..25
Nie napisałam że zaczęłam się odchudzać. Oczywiście że się pokłóciliśmy z tego powodu.

Gość Masz mózg ?
.

O matko, już się zaczęło, że autorka kretynka... :D Może kocha swojego faceta i nie chce zrywać z powodu jednego durnego wyskoku z ultimatum na chudnięcie i duży biust. Jakkolwiek bardzo beznadziejnym jest fakt, że nie może dziewczyna być w gorszej formie, bo już się zacznie stawianie warunków przez chłopaka, to to, że nie chce od razu kończyć związku z powodu jednej przykrości o debilizmie na pewno nie świadczy. Najlepiej mu powiedz, że sam nie jest perfekcyjny i też musisz akceptować dosyć sporo odchyłów od własnego ideału w jego ciele, więc takie sugestie z jego strony są co najmniej nie na miejscu. :classic_cool:

Gość Gdzie jesteś zakochana??
Trzasnij go tym cycem aż mu zabki polecą ,wtedy zapamieta:D

Gość tetis
Gdyby naprawdę Cię kochał to nie chciałby nic w Tobie zmieniać. Jeżeli tak nie jest to szkoda na niego Twojego czasu i lepiej byłoby gdybyś znalazła sobie kogoś kto będzie Cię kochał i akceptował taką jaką jesteś.

Gość powiedz zeby ci zafundowal
silikony. niech zapyta o pakiet cenowy, jesli wykupicie tez zabieg przedluzenia penisa.