Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola087

co robić?

Polecane posty

Gość Karola087

W sobotę byłam na weselu, poznałam fajnego chłopaka. :) Tanczyliśmy, rozmawialiśmy... Wczoraj spotkaliśmy się jeszcze na poprawinach i cały czas spędziliśmy razem. ogólnie od początku się dogadaliśmy. Było bardzo miło. prosił mnie o numer telefonu, podałam mu go... napisał jeszcze wczoraj wieczorem, pisał miłe rzeczy... ale dziś cisza... Tylko pare sms-ów na przywitanie... wiem, że mało czasu minęło, ale bardzo mi się spodobał... co robić? zagadywać pierwsza raczej nie będę, co?

heh, a teraz patrzcie laski jak to działa. wystarczy was olać, dać prztyczka w nos i już macie myślówę coraz bardziej pożądając cukierka którego zabrano wam z przed nosa. to żeby nie pisać od razu to już stara zasada. dzięki temu on przejmuje kontrolę nad sytuacją bo to ty czekasz z nadzieją na jego ruch a nie odwrotnie. stawiam na to ze się odezwie, więcej cierpliwości

Gość MonterroDiPalacio
Dareios - "sprzed" I pomysl logicznie - po co mu nie pisac? - skoro gdyby napisal to by mial szybciej to, o czym Ty myslisz, ze on mysli. Zero logiki w Twoim rozumowaniu.

Gość Karola087
Stara zasada? no niee... :D po prostu nie chce sie narzucać za bardzo... bo sobie pomyśli, że jakaś nachalna jestem...

Gość Karola087
napisałam... odpisał, że napisze później, bo teraz na siłce jest... :) ale teraz pytanie czy to nie jest tylko wymówka... Kurde... wiem, sama sobie robie problemy....

Gość MonterroDiPalacio
No to teraz czekaj i przeanalizuj co odpisze, albo wklej tutaj i przeanalizuje za Ciebie, bo Ty mozesz byc podatna na korzystne dla niego analizy, zatem pewnie trzeba neutralnego umyslu. 1. Albo zaklada dluzsza wymiane zdan = jestem na silce, nie dam rady teraz sie rozdwoic. 2. Albo Cie zbyl. Jesli jego mail bedzie typu krotkiego, w stylu nie sugerujacym wymiany zdan to znaczy, ze jest obojetny, zatem nie powinnas juz odpisywac, tudziez zakonczyc to cos na tym etapie.

Gość Karola087
Dokładnie napisał "teraz jestem na siłce, pogadamy później." ii..?

Gość Karola087
co to jest ta siłka? To jakas sekta moze ? :(

Gość Karola087
Podszyw!

Gość MonterroDiPalacio
Jak wyzej. Jesli przysle wiadomosc typu: "padam z nog, milego wieczoru" to znaczy, zebys sobie odpuscila. Jesli napisze: "Najdrozsza, moje mysli byly skupione caly czas na Tobie, nie moglem sie skupic na cwiczeniach, bylas tam ze mna :) Na szczescie juz po wszystkim, teraz z ogromna checia oddam sie Tobie, a Ty co porabialas?" - to znaczy, ze sie interesuje :) Tylko nie pisz mu, na milosc boska, ze pytalas sie ludzi na kafeterii co masz z nim czynic i co on o Tobie mysli! :classic_cool:

Gość jaf
ajjjj te zauroczenia:) poczekaj, niech nie myśli, że dasz wplątać się w tą grę... jak skończy albo się odezwie, albo dalej będzie Cię szczuł, napisz jak się odezwie:]

Gość Karola.087
czy jak On sie odezwie to mam od razu zgodzic się na stosunka?

jest tu podszyw... dobra, to teraz czekam i jak się odezwie to dam wam znać... już nie mogę się doczekać aż mi coś napisze.... :)

jesteś jakaś niekumata... ile ty dziewczyno masz lat?? To facet ma się za toba uganiać, a nie ty za nim.. a gdyby sie nie odezwał w ogóle to co bys zrobiła?? Pewnie bys pisała i wydzwaniała do niego jak ostatnia idiotka... nie pisz do niego!

No przecież ja nie chciałam do niego pisać pierwsza... Ale niektórzy radzili żeby napisać... odpisał co odpisał... zobaczymy co będzie dalej, jeśli się nie odezwie to ja na pewno też nie...

kurwą to może co najwyżej ty jesteś debilko!! nastepnym razem słuchaj swojego rozumu, nie innych..

jak ktos do mnie nie ma szacunku, to i ja do niego nie mam. a pierwsze zdanie nie było do ciebie.

no ok... w sumie może masz rację, mogłam do niego nie pisać... :) no ale cóż, stało się.

Gość żaba wiosennaa
rzucił laskę i jest wolny?

Gość poipoy
kolejny przyglupi piczon:o