Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresje mam 222222

Mam depresję chyba. Kto z Was też ?

Polecane posty

Gość depresje mam 222222

Nawet nie chce mi sie pisac o sobie ,bo to juz bylo 100razy na forum :(

Gość onaonaonaja
Ja nie mam depresji ale mam okropny rozstrój nerwowy.

Gość jesli jest w tobie zakochany
.

Gość ja z niej
wychodzę. byłaś u psychiatry ? to idź

... depresja i 100 razy po razy pierwszy, kto da więcej? JA! Ja mam depresję też chyba i o mnie było 200 razy na forum :( Depresja i 200 razy po raz pierwszy! Ktoś da więcej? Depresja i 200 razy po raz drugi... ... po razy trzeci! Sprzedane! Depresja i 200 razy! :(

Gość a mi np....
moj ojciec ma depresje moja matka ma depresje moja znajoma ma depresje, moi koledzy, kolezanki i kazdy na okolo... wiec powiedz mi cos co mnie zaskoczy ... np. jestem szczesliwa :)

Gość echzycie.....
a ja jestem zakochana... ale to nie znaczy ze jestem szczesliwa...

Gość a mi np....
dlaczego?

Gość echzycie.....
nie wiem czy mnie pytasz, ale jesli tak... to dlatego, ze nie moge byc z tym ktorego kocham.. jest daleko.. moze uda nam sie.. kto wie... w tym momencie pragne tego najbardziej na swiecie.. mimo ze boje sie czy przezwyciezymy wszystkie przeciwnosci jakie stana nam na drodze.. i czy potrafie mu zaufac.. bo z natury jestem cholernie nieufna.. co mnie strasznie wkurza... starsznie mi ciezko.. a serce moje zakochane..

Gość gość
Ja też siedziałam całymi dniami w domu, czułam się bardzo samotna chociaż miałam chłopaka to i tak nie miałam z kim porozmawiać on pracował od 8 rano do pozna wieczorem, w niedziele jak miał wolne to spał, nie miałam nawet z kim porozmawiać... zabronił mi koleżanek i ogolnie znajomych, skasował mi wszystkie numery do znajomych, nie potrafiłam sie odnaleźc bałam sie rozmow z ludzmi, przeszukując Internet trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Nie liczyłam na wiele. A jednak po kilku sesjach zaczęłam być odważniejsza. Przeciwstawiłam się chłopakowi który tak naprawdę zatruwał mi życie i zakonczyłam ten toksyczny związek. Wzięłam się za siebie. Zaczęłam pracować i schudłam. Teraz mam wspaniałego faceta, dobrą pracę i czuję że podążam we właściwym kierunku.

Gość gość
Jeśli masz depresje to spóbuj znalezc jej powód. Może jest coś o czym wiesz a wtedy możesz sama sobie poradzic bez tracenia kasy na psychiatre. Przeciez to kosztuje. I nie kazdy odwazyłby sie pojsc. Poza tym można latwo leczyc sie w domu i to od najlepszych psychiatrow na swiecie. Trzeba tylko wiedziec jak. I to nie kosztuje. No dobra, moze ze 3 dychy :)

Gość gość
śp. ten ostatni niedziel Film ci wygasl pod postami wiec zmien lub usun :)