Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna1999

Kardigan czy sweterek? Co lepiej?

Polecane posty

Gość wygram dziś 50 milionów
łoj matko, fatalna jakość, te łaty zaraz odpadną i prawie sam acryl, szmata po pierwszym założeniu, nie kupuj takiego badziewia

Gość proponuje lumpeks
tam naprawde sa fajne rzeczy i bardzo dobrej jakosci, tylko trzeba pochodzic. teraz jest swietny czas, bo sciagaja towar jesienno-zimowy

Gość miecia_30000
akryl od razu się mechaci, tragedia, nigdy nie kupuję akrylowych szmat

Tak? Nie wiedziałam, ale zapamiętam :) a gatunkowo jaki materiał na swetry jest najlepszy??

Gość julka inca_66
jeśli akryl to max 30-40%, poza tym dobrze kiedy są elastyczne włókna, wtedy ciuch ma sprężystosc, nie mechaci się wcale, mam takie ciuchy, które nie należały do najtanszych bo dobrego swetra nie kupi się za 30zł na allegro ale min. 120zł, i są one nienaruszone:)

Gość proste ze welna jest najlepsza
jw

Skład - fatalny, jakość wykonania też. Wystarczy doładnie obejrzeć zdjęcia. Poszukaj czegoś lepszego.

Jak kogoś nie uczula wełna, ja preferuję mieszanki: bawełna-kaszmir-jedwab. Świetne lekkie sweterki. Zaraz basic na przykłąd, niestety nie w Polsce. U nas w tej linii jest 70% bawełny i 30% nylonu.

Gość kalina5544
właśnie,ze to bardzo fajnie wygląda za taka cenę super sprawa,przynajmniej jak się znudzi nie będzie szkoda wyrzucić a co do łat to jest właśnie ostatni krzyk mody tego sezonu już widać na pokazach mody w tv ,zobaczycie później każda będzie chciał mieć coś takiego

Gość troll numero uno
no to wlasnie dlatego zrobili z tego krzyk mody zeby mozna bylo wyjmowac dziurawe szmaty ze smietnika przyjebac late i sprzedac jako nowe bo takie mode z latami :classic_cool:

Gość ciocia klocia lodzia
Fajne, i jedno i drugie, ostatnio widziałam w top model podobny sweterek

Gość martinkaaaa
Widze wasza zazarta dyskusje,ze to brzydkie i te łaty,ze wyglada jak stare ze smietnika,tylko,ze taka wlasnie jest moda,wiekszosc na pocztaku narzeka a pozniej zabija sie zeby cos takiego miec. wystarczy wejsc do H&M czy C&A tam juz tez maja takie swetry tylko za 3 razy tyle.Nie wiem jak Wy ale ja sobie juz jeden kupilam czekam na przesylke i uwazam,ze nie popelnilam bledu,wole kupic teraz niz przeplacac pozniej:):)

Gość kaprys 33333
noś sobie co chcesz, mam to w du..ie w jakich szmatach będziesz chodzić

Gość no w takiej sytuacji to racja
te łaty to tragedia a te ubrania niepraktyczne w tym długim nie bedzie ciepło bo brzuch goły a ten krótki będzie podłaził do góry i tez brzuch i plecy gołe

Gość no w takiej sytuacji to racja
niech będzie i moda na papierowe torby na głowie, co nie zmienia faktu, że to brzydkie była moda na takie dziwaczne spodnie, nie wiem jak to sie nazywa - w łydkach dopasowane, krok miedzy kolanami i taka wielka kieszen wkroku jak na pieluche z 10kg gówna w środku było to w prawie kazdym sklepie, i co? brzydkie, to nikt nie chodził

Gość martinkaaaa
do no w takiej sytuacji to racja ale wezmy jedno pod uwage,ze to nie jest sweter zimowy jak bedzie -20 stopni kaprys 33333 sam lub sama chodzisz w szmatach albo w Armanim z bazaru od Turkow i na pewno wygladasz w tym swietnie,a takie glupie komentarze zachowaj dla siebie:D:D:D:D