Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka niewiaaadomaa

spor na allegro - mam pytanie!

Polecane posty

otoz 7 dni temu rozpoczelam spor z sprzedawca przyczyna byl przedmiot niezgodny z opisem do dzisiaj sprzedajacy nie dal zadnej odp co moge zrobic?

nikt nic nie powie? :(

czyli jak bede konczyc spor to rozumiem ze pojawi sie taka opcja jak "przekaz allegro, tak? negatyw juz wystawilam i dostalam w odwecie :(

bluza ,niby nieuzywana a dostalam z plama i dziura:( sprzedajacy bardzo niegrzeczny,nie dalo sie z nim dojsc do porozumienia o zwrocie kasy nie ma mowy , nie zgodzil sie

Jeśli było napisane, że przedmiot jest nowy a dostałaś używany z plamą to on nie ma nic do powiedzenia. Tu już nie jest ważne czy to firma czy osoba prywatna. Musi zwrócić pieniądze. Odsyłasz przedmiot z pismem i nr konta do zwrotu i czekasz. Polecony koniecznie.

Gość aaaavaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam ten sam problem. Tylko spór rozpoczełam w piątek i jak narazie cisza. Co w takim wypadku robi allegro? Jak narazie zawiesili sprzedawcy konto, pewnie z powodu innych kupujących. Ktoś miał takie doświadczenia?

powiedzial ze nie zwroci chciaalm sie dogadac, zaproponowalam aby sam podaj co wg niego najlepiej zrobic ale dostalam bardzo chamska odp! co z tego ze wysle jak mi paczki nie odbierze?

Wtedy kierujesz sprawę do sądu i jest na 100% wygrana. Oddaje Ci też koszty wszystkich przesyłek. I to nie jest taki sąd jak Ci się wydaje ;) Składasz papierki, w dość krótkim czasie do niego przychodzi gotowy wyrok z nakazem zapłaty i koniec.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaAaaav
upup

Gość zwariowalyscieeeechyba
sprawe do sadu za dziure w bluzie?:O