Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet28rm

Mam prośbę. Proszę nie zignorujcie mnie

Polecane posty

Gość facet28rm

Chcę się oświadczyć. Poszukuję pierścionka zaręczynowego. Jednak ja nie znam się na biżuterii. Kupowałem swojej dziewczynie do tej pory zawieszkę i łańcuszek. I wiedziałem, że nie chce zbyt okazałego sądzę zatem, że lubi też skromne pierścionki. A, że takowego do tej pory żadnego nie ma to jestem niemal pewien, że również wolałaby delikatny. Za biżuterią nie przepada na ogół. Nie ma mi kto pomóc w wyborze na miejscu. Chodziłem po tych sklepach, ale po prostu nie mam pojęcia co w odczuciu kobiety jest delikatne, skromne i ładne. Chcę by jej się podobało, ale z drugiej strony chcę poniekąd sam wybrać go tzn. chcę zrobić jej niespodziankę. Waszą pomocą nie pogardzę. Jakbyście były tak miłe i dały mi linka do interesujących propozycji. Najlepiej tych znanych sklepów z biżuterią żebym podobne wzory mógł dostać u siebie w mieście. Przez internet nie chciałbym mimo wszystko zamawiać, bo zdjęcie to zdjęcie, a na żywo wszystko jest inne. Co mogę jeszcze powiedzieć. Aha chciałbym przeznaczyć ok. 1000zł. Jeśli coś będzie wartego uwagi max do 1300zł. Ale tysiąc byłoby idealnie, bo tyle mam odłożone na ten cel. Aha lubi srebro, ale pierścionek być być jednak złoty więc stawiam bardziej na białe złoto aniżeli na żółte. Możecie mi pomóc?

Gość miecia_30000
skąpiec:(

Gość kurwosławe-84
nie .pomóż sobie sam ,kurwa chcesz się zaręczyć niby ,a szukasz tutaj rady ? współczuje wubrance

Gość zgaga20
to moze podsun jej jakas gazetke reklamowa z bizuteria i podpytaj ktory najbardziej sie jej podoba. no bo ciezko tak doradzic cos.

Gość lorealka8
idz i niech sama wybierze

Gość facet28rm
Nie chcę jej podsuwać gazetki, bo chcę zrobić jej niespodziankę. Pierścionek też sam wybiorę chciałbym tylko zostać nakierowany na ten właściwy trop. Mecia bez komentarza.

Gość Swertyss
Zaraz szmaty-materialistki Cie zjedza, ze powinienec za 30 tys kupic:P Apart i Kruk maja ladne, wbrew pozorom sprzedawcy tez potrafia ladnie doradzic.

Gość facet28rm
Ok. W sumie czego można się było spodziewać. Zegnam panie.

Zamiast pierścionka, ślubu i tego całego cyrku wolałabym za te pieniądze wybrać się w jakąś zajebistą podróż do Włoch, czy Barcelony we 2... Ludzie są śmieszni.

Gość facet28rm
byłem a Aparcie, Kruku, Śliwińskim i YES. I cholera dla mnie wszystkie są identyczne tylko ceną się różnią.

Gość zgaga20
to jak chcesz jej zrobic niespodzianke, to moze kup jej jakis srebrny pierscionek do 50zl a ten wlasciwy wybierzecie razem. no bo szkoda jakby mial sie jej nie podobac.

Gość facet28rm
Tajemnicza Dama, ale to nie z Tobą zamierzam spędzić resztę życia więc może zasugeruj to swojemu partnerowi. My chcemy i ślub, i wesele. I podróż też będzie, ale wszystko po kolei. Teraz skupiam się na pierścionku.

Gość zareczona1111
A ja Ci powiem tak: też lubię delikatną biżuterię i także wolę srebro od złota i mój chłopak o tym wiedział. Oczywiście białe złoto jest ładniejsze, jeśli Cię na to stać :) Ja dostałam zwykły, srebrny pierścionek w kształcie litery "V" wysadzany jakimiś drobniutkimi diamencikami. Trafił idealnie w moje gusta! Myślę, że wartość nie ma tu większego znaczenia, liczy się samo zdarzenie no i to, że ją zaskoczysz :) to wystarczy. Nie pomogę Ci żadnym linkiem, ale pamiętam, że ten pierścionek był zakupiony w sklepie "YES"; później widziałam podobne i nie przekraczały wartości 500zł :) Powodzenia!

Gość Swertyss
Jesli nie sieciowki to musisz polowac na male sklepy jubilerskie. No i mozesz sam nawet zaporjektowac pierscionek ale to juz wiecej zabawy i wydatkow. :P

Gość Mam do sprzedania...
ale i tak będzie za mały :/

Gość facet28rm
Projektant byłby ze mnie marny:). W tych sprawach zbyt kreatywny nie jestem. Jeszcze jutro przejdę się jeszcze raz, bo dziś tak tylko przeleciałem po pracy jutro przyjrzę się dokładniej. Srebro uważam, że dobre jest na zawieszkę, bransoletkę, ale jednak pierścionek powinien być złoty

Gość facet28rm
furgonetka więc sama widzisz. Wam dwóm podoba się to samo, a ja np. nie zwróciłbym na niego uwagi. Dlatego też potrzebuję porady bo kobiety lepiej wpasują się w gust sądzę mojej niż ja, bo ja lewy jestem w tych sprawach.

Gość bbbrooodekla
mi się podoba ten pierwszy który wkleiłam. a te następne moga być ;)

Gość facet28rm
Przeglądam Kruka i cholera. Te, które się mnie podobają siegają powyżej 2 tys. Chyba jednak przeznaczę na zakup jeszcze część kolejnej pensji, bo za tysiąc nic nie kupię.

Jakbyś mnie zobaczył, zmieniłbyś zdanie :classic_cool: Ale mniejsza. Chodzi o to, że Polaczki lubią marnować pieniądze na bezwartościowe gówna. Wydasz wszystko na kawałek srebra/złota, białą szmatkę i kwiatki, zamiast skupić się na spędzaniu wspólnie czasu, wyjazdy, jakieś udogodnienia dla siebie, czy coś do domu, jakiś nowy samochód.. no chyba że jesteś zajebiście bogaty, to zmienia postać rzeczy :classic_cool: Ale i tak znajdziesz se kochankę za parę lat 💤